Skip to main content
  • 4.05.2016.

KS Takeover Split: Milan Pivalica na podiju O’Hare!

15 godina ovdje, 15 godina glasna i s ciljem informiranja i zabave u jedrima, Klubska klizi jednom subkulturom s jednakom strašću.

 
Mjeseci prolaze, a mi se selimo s jedne na drugu lokalnu scenu kako bi skinuli šešir u znak poštovanja lokalcima koji se trude držati je živom, kreativnom i sjajnom.

 
Posljednje izdanje KS Takeovera na kojem ćeš 3. lipnja skoknuti na edukativnu čašicu razgovora u Klub Mladih i zatim se stacionirati na podij splitske O'Hare donosi 12 imena s ulica grada pod Marjanom. Zvučnu kulisu pružaju:
 
TAKEOVER DOWN
Milan Pivalica b2b Feta
Vice b2b Klox
Malesh
 
TAKEOVER UP
Dubok b2b El Commando
Romac b2b Tome R
Tino Simich
 
Na plodnom tlu splitskog undergrounda izniknulo je tako nezaobilazno ime domaće elektronike kao DJ, producent, promotor, zaljubljenik, multifunkcionalni glazbeni lutalac, no prije svega umjetnik koji živi i diše glazbu, Milan Pivalica, tebi poznatiji kao Pille.

 
Bez glazbe ne može zamisliti dan već dva desetljeća, a vještina i jedna od najvažnijih odrednica dobrog glazbenika, iskustvo, prelijevaju se u setove koje slaže jednakom prirodnom lakoćom onoga za kojega opcija ne sviranja uopće ne postoji.

 
Veliki dio iskustva kovao se pod vrućim maljem rezidencije u legendarnom splitskom Metropolisu dok ga posljednje tri godine loviš kao glavnog rezidenta i osnivača E! Nights subota koje se odvijaju u varljivom, zaigranom i snalažljivom elektroničkom Kameleonu. U posljednje vrijeme osobna estetika ga vodi natrag prema dubokim zakutcima deep housea, kao i na početku karijere, no kako sluša unutarnji metronom u stvarnom vremenu na podiju ni ti, kao ni on sam, ne možete zaista biti sigurni kamo put vodi. Vidimo se na flooru O'Hare. Pobrini se da mladost ne bude potraćena na mlade!
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2