Skip to main content
  • 9.11.2016.

Logic Pro predavanje u srcu Jezgre!

Zagrebački Pločnik na križanju Međimurske i Slovenske već se lašti u očekivanju edukativne KS Jezgre koja će od 13. do 17. studenog svima zainteresiranima ponuditi free znanje.

 
Svaka kulturna praksa time je kvalitetnija što su njeni sudionici obrazovaniji. Mnogo stvari može potpasti pod one koje mijenjaju ravnotežu moći no samo nekoliko ti mijenja tijek života. Tražiš li suradnika, mentora, zaposlenika, kolegu, istomišljenika, nekoga tko će s tobom graditi – bez sumnje ćeš željeti nekoga tko zna znanje jer ono retroaktivno ulazi u sve pore iskustva i restrukturira ga u nešto bolje i značajnije za zajednicu. Pa kako bi jedna od životnih misija trebala biti nastaviti se razvijati i učiti i po završetku formalnog obrazovanja ovdje na (Klubksu) scenu stupa Jezgra.
 
Zagrebački Pločnik, kao urbano mjesto kulture, edukacije, zabave i glazbe, otvorit će ti vrata i iznova te postaviti u ulogu studenta u ponedjeljak, 14. studenoga, u 17 sati, a za katedru kao gost predavačstaje Active Line Six, jedan Krešo, poznat i kao Scenin vlastiti tehnološki orijentir, pa trebaš li detalje o pultu, mixeti, svakojakim sučeljima i plug in-ovima, znaš koga pitaš. 

 
Onaj koji je počeo s velikim dječjim snom sa 16, bježao iz kuće poput ninđe ne bi li se šuljao na partyje i upijao granule znanja od onih koji znaju više, postao je tako godinu dana kasnije i najmlađi rezident u povijesti Kulušića da bi se zatim sudbinska linija povezala s onima Kikija i Frajmana na "Sabotage" večerima. I kocka je bačena, ne bi li se dokoturala do mjesta na kojemu imaš toliko znanja da ujedno osjećaš i osobnu odgovornost podijeliti ga sa zajednicom. Ovoga puta stiže s istom misijom već prokušanom na edukativnom djelu KS Takeovera, kao predvodnik Logic Pro Workshopa, kreativne radionice o glazbenoj produkciji u kojoj će obuhvatiti 14 stepenica:

 
01. Logic X Intro
02. Hardware
03. Tool functions
04. Arrangement
05. Track & Channel
06. Drums & Percussions
07. Vocal recording
08. Synths
09. Editing & Placing
10. Library
11. Automation
12. Bus group
13. Downmix
14. Tips & Tricks
 
Iskoristi besplatan pristup znanju ako ti se nudi i gledaj na sve što ćeš u ponedjeljak saznati kao esencijalno polazište i inspiraciju za daljnje istraživanje, ili pitaj Krešu nešto što te zanima… Krešo je navikao biti pitan.
 
Navrati na FB Event niže kako bi prosijao sve ostalo što bi te još moglo zanimati ovoga ponedjeljka u bogatoj srčiki Jezgre. Molimo vas ukoliko ste totalno i apsolutno za da nam se za ovu konketnu radionicu zbog ograničenih kapaciteta prostora najavite slanjem maila s imenom, prezimenom i brojem mobilnog telefona na jezgra@klubskascena.hr s naznakom "Prijava: Pločnik". Uprava će vam bit zahvalna!

 
 
Sasvim ponosni, još jednom skidamo kapu podršci onih koji su omogućili da znanje za plesača bude free pa posebne zahvale idu Burnu Hrvatska, Jamnici Sensation, Kulturpunkt.hr, MTV-u Hrvatska, Partypolisu i UESmag-u.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk