Skip to main content
  • 14.11.2019.

Mayell: Bitno je svirati iz srca i imati priliku živjeti od toga

Mayella imamo priliku slušati ovog petka, 15. studenog, na proslavi 18 godina postojanja našeg portala. Ulovio je vremena  odgovoriti na nekoliko pitanja.

Piše: 

Mayell je glazbenik na relativnom početku svoje karijere koji je jedan od pokretača novog vala slovenske elektroničke scene. Između nastupa po Europi, premijerno će prvi puta pušatati svoju selekciju i produkciju u Hrvatskoj, ovog petka. Upoznajmo bolje mladića čiji je rad prepoznat od renomiranih umjetnika poput Valentina Kanzyania sa kojim čini dio LuckIsOn kolektiva.

 


1.Kako si postao član LuckIsOn kolektiva ? Kako je nastao kolektiv? Na koji način on rezonira s tobom i što želiš putem njega projicirati publici?
 
LuckIsOn on sam postao kad sam upoznao  ostalih četvero luđaka i svi smo se  zaljubili...
Vibra je bila sjajna i nikad nisam imao takvu vibru ni s kim prije  pa smo iz  odučllli napraviti kolektiv. Rezoniramo skupa neke posebne frekvencije i jako sam sretan jer smo se upoznali.

2. .Koji moment u dosadašnjoj karijeri bi izdvojio?

Najbolji moment je teško izdvojiti jer ih je bilo mnogo.  Sigurno mogu reći kako je jedan od boljih bio prošli vikend u Robert Jonsonu jer su me pustili da sviram 5 sati  u punom klubu.  Stvarno je bilo magično a  ljudi tamo zaista razumiju glazbu.

3. Što je za tebe pojam 'uspjeha' kao artistu?
 
Artist za mene znaci da  može svirati glazbu koju stvarno voli a ne samo zbog trenda te  da jednostavno samo prati vibe. Bitno je da svira iz srca i da može živjeti od onog što stvara.


4.. Kakav set pripremaš za publiku More Than Clubbinga?

Spremam malo jači set  jer sviram iza Valentina koji uvijek svira malo žešče.  Bez obzira što će i moj set biti jači, svejedno će tu biti dosta emocija i dobre selekcije glazbe.
 

5. Full time job ti je biti DJ i producent. Sada kada ti se karijera počela jako razvijati, kako organiziraš vrijeme i paziš na sebe kako te ludi klaberski ritam nebi progutao?

Sad kad je karijera krenula pazim na svoju glavu te se bavim sportom i pazim da dobro spavam preko tjedna. Jako je bitno i dobro se hraniti Ite paziti na sebe jer taj ritam može biti dosta naporan ako ne radiš na balansu.

6. Top tri producenta i top tri DJ-a koji te bacaju u ekstazu?

Top tri producenta… all right… Uhhh… prvo ću odg top tri DJ-a trenutno  Onur Ozer, Zip i Francesco del Garda. Producenata uistinu ima mnogo i teško je istaknuti top tri, možda eto ovako na prvu mogu istaknuti jednog uistinu fantastičnog producenta- Justin David iz devedesetih koji je napravio puno dobrih house izdanja.

7. Imaš li kakvu poruku za sve koji dolaze?

Just have fun  and  be happy! To je moja poruka za sve. Vidimo se u petak i plešemo!

Mayella imamo priliku slušati sa Valentinom Kanzyani, Mate Čeko, IGZ, Lawrence Klein, Sergej Snooze i Forniva. Događaj počinje u 21.30 kada proslavu otvaramo uz zvučnu kupku prvi puta izvedenu u klubu na ovim područjima. Nakon toga slušamo All Stars band koji je osnovan upravo za ovu priliku. Premijeru ima i elektronički dvojac Legabyte u live izvedbi dok će program upotpuniti bogat vizualni i interaktivni sadržaj. Vidimo se na plesnim podijima Aquarius kluba. Ulaznice kupite na prodajnim mjestima Entrio.hr ili internet stranici a više o kartama na ulazu obavjestit ćemo Vas sutra tijekom dana. Iznimno smo uzbuđeni i željno isčekujemo Vaš interaktivni i plesni dolazak!

FB Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk