Mayell - rezident slovenskih underground hramova Zoo i K4

Četvrtak, 26 Rujan 2019

Sa samo 24 godine Mayell je već jedan od stupova cvatuće slovenske underground scene.


Mayell, o kojem više možete saznati u nastavku, pridružuje se velikoj proslavi povodom 18 godina Klubske scene - More Than Clubbing, u petak, 15.11. u zagrebačkom Aquariusu.Uz njega u prvoj fazi izvođača potvrđeni su Valentino Kanzyani, Mate Čeko i IGZ. U prodaji su još samo nekoliko dana Early Bird ulaznice po cijeni od 50 kn na Entrio.hr ili fizičkim prodajnim mjestimaProvevši posljednjih sedam godina u miksanju i istraživanju neobične elektronike, njegov talent i predanost su uskoro rezultirali rezidencijom u posljednjim stvarnim underground utočištima slovenske prijestolnice -  voljenom Zoo klubu i K4 klubu, gdje je ujedno preuzeo inicijativu i počeo se brinuti za booking, stajući time za pult uz umjetnike kao što su Francesco del Garda, Onur Özer, Binh, Etienne, Nicolas Lutz, Daniel Bell, Raresh i drugi…

Inspiriran gotovo svim facetama rane elektronike, Mayell stvara vlastitu unikatnu tapiseriju zvuka koja rezultira eklektičnim neobičnim DJ setovima, uvijek svježim no ipak prepoznatljivim. U slučaju da ste ga čuli jednom, svaki puta ćete znati da je baš on preuzeo pult i bez da bacite pogled prema njemu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mayell (@mayell_____)

 

Nosi uzbudljivu energiju i zarazni entuzijazam za glazbu kojima može i najljenije plesače izvući na podij i izmamiti osmjeh na lice i ruke u zraku. Čini se da je sve što želi usrećiti ljude svojom prisutnošću i glazbom i upravo ovo radi iznimno dobro. Nastupao je u Parizu, Londonu, Berlinu, Firenzi, Veneciji; klubovima Club der Visionaere, Tenax, Tag Club; Butik i Od:vod festivali u Sloveniji, Springfest u Austriji...Najnoviji pothvati uključuju imerziju dublje u produkciju te stvaranje nove klupske večeri i labela pod imenom LuckIsOn s braćom po zvuku Timom Kernom i Tzenom, a sve pod krilom kumova scene Valentina Kanzyanija i Iana F.S jednim kolaborativnim EP-om već izdanim na Kanzyanijevom Jesus Loved You labelu, prvim i drugom LuckIsOn EP-jem vani i nadolazećim izdanjem s Timom Kernom i Tzenm na labelu jednoga od najpoštovanijih selektora niše, prilično smo sigurni da čete u bliskoj budućnosti ćuti još skrivenog blaga ovoga Slovenca.

Mayell - rezident slovenskih underground hramova Zoo i K4