Skip to main content
  • 10.11.2015.

Melodični deep tech Ervina Mandarija na KS Takeoveru

Rezident i promotor organizacije Urban Art svojim će setom na techno flooru izvršiti “preuzimanje” Osijeka 5. prosinca u Epicu.

Piše: 

 
Iako osovinu Ervinove glazbe čini "melodični deep tech", on ga ne propušta začiniti funky zvucima, soulom i grooveom, baš kao što ne zalazi u područje pretjeranih hard zvukova. Ovaj je Đakovčanin na sceni već šest godina, ali prve kontakte s elektronskom glazbom bilježi puno ranije, za što je, kako kaže, zahvalan svom bratu koji ga je upoznao s čarima ovog žanra. Produkcijom se počeo baviti 2011., kada je i potpisao prvi ugovor s domaćim labelom “Akrobatika Records” te izdao debitantsku traku “Travel in the Deep”.
 

 
Do sada se može pohvaliti brojnim gažama unutar granica Slavonije i Baranje, neke od kojih je održao u klubovima kao što su Bastion, Vanilla, Shine, SoHo, Zion, Godot, Storm, Valinor i Mexico. Osim toga, u nekoliko je navrata nastupio u Koprivnici, dok su ga u Zagrebu ugostili Aquarius, Sirup i Gjuro 2.  Jednako tako, čest je gost brojnih Open Air evenata. Mandari je stage dijelio i s nešto poznatijim DJ-ima, a u tu kategoriju spadaju Billy Nasty, Nathan Coles, Valentino Kanzyani, Marko Nastić, Petar Dundov, Dejan Miličević, Lea Dobričić, Miss Sunshine itd. 
 
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk