Skip to main content
  • 12.11.2019.

Otvaramo proslavu 18 godina postojanja uz zvučnu kupku!

Ovog petka, 15.studenog, kolektivno se obnavljamo kako bi kvalitetno proslavili  punoljetnost portala.

Piše: 

Zvučna kupka terapeutsko je putovanje kroz sve dimenzije postojanja.  Jelena Jeja Cikatić od svoje prve zvučne kupke prije 6 godina žudi da ju integrira i u razne sfere svog djelovanja a ponajviše u  jedan elektroničko plesni event. Zbog njenih dobrobiti  a i samog koncepta, ova zvučna kupka po prvi puta održati će se u klubu i to u sklopu 18. rođendana Klubskascena.hr, za sve posjetitelje a i one koji će proslavu pratiti preko livestreama.


Vrijeme kao da teče brže nego ikad a obaveze, stres te razni napori u svakodnevnom životu kao da nas tjeraju u kut. Više nego ikad potreban nam je odmor za sva naša tijela – fizičko, duhovno, emotivno i psihičko. Upravo zvučna kupka idealno je vrijeme i mjesto koje bismo trebali darovati sebi kako bismo se reprogramirali.

Ovaj ritual omogućuje nam da uzmemo trenutak za sebe, da se otvorimo za nove spoznaje i osvjestimo svoju snagu kako bismo lakše prolazili kroz sve izazove svakodnevnice. Vibracije gongova, tibetanskih zdjela i popratnih šuškalica i zvončića prolaze kroz naše tijelo i čiste sve blokade unoseći mir i harmoniju,. Zvučna kupka idealna je prilika da unutar sebe uspostavimo mir koji obnavlja stanice tijela, harmonizira naše osjećaje te povećava radost i veselje jer potiče ispuštanje serotonina, endorfina i encefalina dok se kupamo u zvuku. Idealna je za podizanje životne energije te pospješuje cirkulaciju krvi i limfe.

Uz pomoć njenih terapeutskih vibracija uspostavlja se harmonija prirodne frekvencije vibracije našeg tijela te se preporuča njeno slušanje dok smo udobno smješteni kako bi vibracije lakše prolazile kroz naše tijelo.  Ovakav odnos sa zvukom pomaže u svim sferama života, kako osobnom tako i poslovnom te privatnom. Osvještavanjem učimo kako stvarno slušati i prepustiti se. 

Zvučna kupka sjajan je razlog da ovu noć izadete u 21:30, kada je zakazana u mraku plesnog podija gdje ćemo se svi prepustiti zvuku i lansirati u orbitu kako bi ova noć bila posebna, obavijena pozitivom, dobrom energijom, plesom i zapamčena duboko u našem energetskom tijelu. Pozivamo Vas da se ulaskom u klub ugodno  smjeszite i uživate u ovom putovanju okupani zvukom. Nakon zvučne kupke razletite se uz NT Wave i Doru Fodor te All Stars Band u prvom dijelu našeg rođendanskog slavlja.

Nakon njih, na dva plesna podija kluba Aquarius nastavljamo uz Legabyte live,Valentino Kanzyani, Mayell, Mate Čeko, IGZ, Lawrence Klein, Sergej Snooze te Forniva. Očekuje Vas i bogat vizualni program kao i interaktivni sadržaj a o njima više pročitajte ovdje. Novi kontigent Advance ulaznica u prodaji na Entrio.hr ili na fizičkim lokacijama ovdje.

Facebook Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing


 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2