Skip to main content
  • 20.02.2016.

Preuzeli smo i Zadar! – izjave aktera Takeover partija

Klubska Scena Takeover turneja ne poznaje granice.

Piše: 


Već nakon prvog Takeover partija pokazalo se da ovaj projekt donosi konkretne pomake na lokalnim scenama koje su u vrtoglavom usponu, ali istovremeno pomaže DJ-ima da se medijski eksponiraju.

Takeover je prilika da upoznamo osobno lokalne DJe, ali i da za njih čuje cijela Hrvatska kroz promotivne kanale Klubske scene, te kroz ovaj projekt dobiju poticaj za daljnji rad. Idući party je 11.03. u Opiumu, a promoviramo scenu Šibenika i Vodica.

Akteri zadarskog partija ponaosob, ocijenili su i komentirali Takeover u Q Baru 13. veljače.

Liquid
"Odličan clubbing, te još bolji promotori su formula uspjeha što se vidilo po prepunom klubu. Veliko hvala cijelom timu KS i svima koji su pridonijeli ovome velikom eventu u Zadru".

DJ Vito
"Za Klubska scena Takeover u Zadru može se slobodno reći da se ovakav tulum dugo nije dogodio u Zadru. Bilo mi je ogromno zadovoljstvo nastupati pred osobama koji imaju staža po plesnim podijima već dugi niz godina, kao i pred novim generacijama na kojima sve ostaje. Ekipa iz KS pokazali su se izvrsni promotori kao i organizatori".

Last Method
"Party je bio pravo osvježenje. Veliki broj domaćih DJeva na okupu rezultirao je punim klubom i dokazao da domaće snage jednako dobro mogu zabaviti ekipu bez gostovanja. Takeover koncept je odlična ideja koja bi se trebala održavati češće. Eventualno rasporediti po žanrovima s manje DJeva ubuduće".

Lucca Masterson
"KS Takeover party u Q Baru me oduševio, jer smo se nakon dugo vremena svi međusobno družili, ujedinili i podržavali za pultom, a publika je to osjetila. Bilo je poznanika, prijatelja, starih i novijih generacija partijanera; stvarno krasna večer. Trebao nam je ovakav party i ovakav program treba češće raditi na lokalnoj razini, tako da se svi podsjetimo zašto smo tu i što nam je zajedničko".

Eggy
"Iznimna čast mi je bila šta ste me zvali. Takeover smatram jako pozitivnim projektom za našu scenu. Jako je lijepo kad se okupe lokalni artisti na jednom mjestu. Večer je prošla u jako ugodnoj i druželjubivoj atmosferi. Glazba je mogla biti i malo bolja, počevši s svojim i Šiminim setom, pa i od još nekih kolega, al sve u svemu jako pozitivno i veselo".

Groove Masters
"Energija tijekom cijele večeri je bila nevjerovatna. Zadar je pokazao da ima odličnu clubbing scenu. Takeover je hvalevrijedan projekt koji ne samo potiče lokalnu DJ scenu nego daje priliku mlađim generacijama. Radujemo se daljnoj suradnji i projektima".

Andrologic
"Za cijeli Takeover koncept bih rekao da je pun pogodak zato jer zamišljenu priču prenosi na podij i medu artiste međusobno kao što je to bilo i u zadarskom Qbaru. Cijeli dogadaj i sama večer je sigurno ostavila lijepi trag na zadarskoj elektroničkoj sceni, te je postignuta ta energija u zraku bez koje to nebi bilo to. Svaka čast deckima koji su pokrenuli ovaj projekt i rekao bih… samo naprijed!"

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2