Skip to main content

Preuzeli smo Sisak povodom 15. rođendana!

Turneja KS Takeover za sada pokazuje da su se scene manjih gradova znatno podigle posljednjih sezona.

Piše: 


Veliki je broj znatiželjnika i partijanera, DJ-a, producenata, ali i inicijativa s kojima mladi na bilo koji način pokušavaju participirati u ovom pokretu.

Nakon Osijeka, Primoštena, Zadra i Vodica stigli smo 9. travnja u Skwhat pred sisačku publiku i već oko 23.30h na flooru je bilo stotinjak posjetitelja što je iznenadilo i mnoge promotore koji su posljednjih godina smanjili intenzitet organizacije evenata zbog manjeg interesa publike za elektronikom.

Ipak ovim smo partijem dali novu energiju kako publici, tako i tamošnjim promotorima da se ponovno uključe aktivnije u organizaciju evenata. Samo kontinuiranim i kvalitetnim radom se može graditi scena. Tako smo do jutra plesali s oko tri stotine duša uz setove Kristijana Kozlowskog, Omara, Zarkoffa (uživo), Le Chocolat Noira i dvojca Empathic Affinity. Evo i što su kazali akteri partija:

Omar
Ovo je bio samo nagovještaj onoga što nas u Sisku u bliskoj budućnosti čeka.

Le Chocolat Noir
Samim time što je party započeo prije najavljenog vremena se moglo pretpostaviti da nas očekuje još jedna plesna i duga noć. Predstavili smo samo dio scene, nadam se da će i ostali uskoro za pultom pokazati što znaju i mogu.

Empathic Affinity
Mirna: Meni je drago sto smo nakon dugo vremena svirali pred sisačkom publikom. Još uvijek ne mogu vjerovati da ih se toliko skupilo. Posebno mi je drago što je toliko ljudi ostalo čagati do samog kraja. To znači da smo dobro odradili posao.

Goran: Evo da se i ja zahvalim na suradnji, gostoprimstvu i stvarno partyu za pamćenje! Hvala svima!

Za kraj valja naglasiti kako se KS uskoro vraća u Sisak s novim zanimljivim idejama, te se ovim putem zahvaljujemo udruzi Kult.com na asistenciji, kao i Gradu Sisku na dodijeljenoj potpori za event. Pogledaj cijelu fotogaleriju

Slijede Split 03.06. i Dubrovnik 11.06.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop