Skip to main content
  • 9.03.2011.

Rođendanski line-up u klubu Boogaloo 2.4.

Brojni renomirani hrvatski DJ-evi uveličat će naš veliki rođendanski party 02. travnja u klubu Boogaloo u Zagrebu.

Piše: 

Naslovna foto

Boogaloo Zagreb


Kako bi zaista napravili presjek prvih deset godina postojanja našeg portala rođendan ćemo proslaviti jubilarnim tulumom na tri floora s preko 30 značajnih imena hrvatske elektronske scene.

Sad kad smo Vam to prenijeli u jednom dahu u nastavku govorimo o protagonistima  klupske scene u Hrvata koji će uveličati naš veliki dan. Svojim DJ nastupima proslavu će redom upotpuniti veterani svaki svojim stilom; tech-housom Mary, raznolikošću Frx, disco-housom Sly i Mozer, technom Mr. DJ Dario i progressivom Seraphim Codex. Po stažu ih slijedi karizmatični Sergej koji je ispunio san i prije dvije godine otvorio svoj klub Sirup. Stižu i pokretači elektronskih programa Kontrapunktov Eddy Ramich, Confusion ekipa, Pete Dux – United Electronic Sound, Sicko Disko Marmat te predstavnici i rezidenti Papaye na Mario i Aljoša.

Za lakše house beatove zaduženi su Pytzek, Luka K i Nicole, a za live nastupe Homeboy, Monotek, How Convinient, Florence Foster Fan Club i Examine. Kako bi upotpunili rođendansku atmosferu dašak Dalmacije donose Pille, Torres, Miro i Toni Juranović, a ništa manje bitni su nositelji hard techno zvuka Teo Haruda i Dj Ogi.

Slavlju se pridružuju i predstavnici nove hrvatske klubske scene poput Jolke, Brightona, Oxidea i Malesha. Dmt & Yesh će zavrtiti electro, house, bassline i breakbeat, a osnivač Seasplash festivala Meniga će začiniti dozom dubstepa.

Svi oni obilježili su posljednja dva desetljeća u razvoju hrvatske klubske scene i s njima smo surađivali proteklih deset godina, na svoj rođendan ispunili smo želju i pozvali ih sve!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kn od 14. ožujka dostupne su na slijedećim prodajnim mjestima; Transport Footwear dućani (City Centar One, Importanne, Gajeva) i OriGigi promotion.

Na dan rođendanskog partija cijena ulaznice do ponoći bit će 30kn, poslije ponoći 40 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2