Skip to main content
  • 10 godina Klubske Scene
  • 6.04.2011.

Rođendanski video – što drugi kažu o nama

Donosimo Vam video presjek našeg rođendanskog partija koji se odigrao prošle subote u klubu Boogaloo. Reakcije posjetitelja partija su više nego dobre, a u nastavku možete pročitati komentare nekih od DJ-a i njihov doživljaj proslave rođendana Klubske Scene.

Naslovna foto

10 godina Klubske Scene

Drago nam je da ste zadovoljni, jer nas to tjera naprijed u nove projekte i još bolje partije. Hvala još jednom svima koji su uveličali naš dan.

Meniga:  "Još jednom čestitam Klubskoj Sceni na desetogodišnjici i na uspješnoj proslavi, i zahvaljujem na pozivu. Bilo je zabavno, a i lijepo doživjeti masovno okupljanje na kojem su glavnu ulogu imali igrači sa domaće scene. Samo tako naprijed."

Zarkoff (FFFC ): „Sad kad su se dojmovi slegli, skužio sam da sam malo prestario za techno floor, ali tamo je stvarno bilo kao nekad – ekstaza 🙂 Sve u svemu sam zadovoljan, mislim da sam u publici vidio neka nova lica, pa eto, možda nas je netko čuo i prvi put. Uglavnom, hvala na pozivu, pa se vidimo sigurno opet!“

Maleš: „Pun klub sretnih ljudi i odlična atmosfera… Pohvale za ugodni ambijent (scenografija, light)“

Sergej: "KS mi je poklonila zadovoljstvo da se osjećam kao kralj. Dođem, odsviram i družim se sa ljudima, bez ikakvog operativnog opterećenja koje inače imam kada radim u svom klubu Sirup"

{youtube}75EVaen_lvI{/youtube}

Funk Guru: "Ja sam došao tek ujutro tako da ne mogu procijeniti party, no bilo je lijepo vidjeti toliko poznatih mi lica sa scene na jednom mjestu :)"

Marmat: "Jako dobar party s mnoštvom izvođača iz raznih žanrova elektronike, zgodan je bio i dekor na techno flooru, svaka čast. Možemo ponoviti :)"

Luka ( How Convinient ): "Zakuska je bila zanimljiva…Šunka na štapiću…i tartufi okruglice. Popilo se koktela toliko da  su sljedećih par dana iz nas izlazile sve dugine boje. A Koncert i atmosfera su bili veličanstveni. Nismo bili ni svjesni da je zvučnik proprdio od našeg kicka."

Yas ( FFFC ): "Hvala na pozivu još jednom. Što se partyja tiče, mislim da je ideja ovakve proslave sa velikim brojem izvođača različitih stilova dobar način da onaj dio publike, koji ima takav interes, ima priliku čuti neki drugačiji stil i zvuk, tako da je projekt Florence Foster Fan Club možda dobio još kojeg fana više 😉 Ja sam na žalost propustio dio techno programa koji me zanimao, ali sam čuo nekoliko zanimljivih setova na house i bass flooru, tako da je sve u svemu bila prilično zabavna noć. I drago mi je da je proslava bila dobro posjećena ;)"

Mario ( Papaya ): "Zahvaljujem Klubskoj Sceni što su me zvali na rođendanski party. Odlična atmosfera, zvuk, light… Hvala i svim posjetiteljima; uživali smo svi zajedno. Vidimo se u Papayi."

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2