Skip to main content
  • 4.03.2018.

Slavimo 17 godina i naš prvi after. the after FB Live Stream je tu!

Gotovo je smiješno, komično, ingeniozno, intrigantno ironično i implicitno imerzivno uzeti u obzir kako potreba za povezanosti u stvarnom vremenu okreće kazaljke medija.

Piše: 


Globalna kolektivna kulturna misija nikada nije bila samo rasti i razvijati se, već pronalaziti najbolje načine da bi se poduprlo ono temeljno ljudsko i usađeno u čin bivanja osobom – povezanost s drugim i dijeljenje iskustva onoga što znači biti ovdje nekoliko desetljeća, stvarati, voljeti, uživati, učiti… Pa je evolucija rekla da od stadija kada je pjesma bila esencijalni dio povezivanja unutar blisko povezanih članova malih zajednica, ulijeće električna struja, mudri ljudi shvaćaju da se glas može prenijeti na daljinu i zarobiti u fizički medij, nastaju ploče za distanciranu reprodukciju u intimi doma i radio kao povezujuće sredstvo novoga plemena.

Potom ulijeće digitalna brzina i www. pohrana glazbe u oblaku noosfere na raspolaganju ti kada god je želiš, samo klik kod tebe samo da bi se osamljeno slušanje ponovo preklopilo i uvilo unutar sebe samoga pojmom live streama gdje si iznova član plemena na daljinu. Samom svijesti da sada slušaš upravo ono što pred svojim ekranima sluša na tisuće drugih osjećaš im se blizak. Ti si njihov i oni tvoji. Pa tako i tvoja Klubska skače u sjecište potencijala društvene mreže i live streama da ispune svoje ontologijsku činjeničnu prirodu i u pomoć zovu gospodina Leona B. kao suvisli vod ostvarenja i glazbenog autoriteta za uho, streama imena

after. the afterLeon B. Feb Techno Picks

Leon B. će te tako provesti kroz sat i pol odabira najboljeg od onoga što techno ima za ponuditi i puštat će svoje osobne favorite od prethodnoga mjeseca. No tko je Leon? Šanse su da ako te noćni nemiri i somnambulizmi vode na floorove grada, u podzemlja, nadzemlja, open airove ili zaista prosvjetljenje kućne žurke da si s likom i djelom već upoznat.

Naš prvi Live Stream gledajte na Facebooku u nedjelju, 11. ožujka od 15h klikom ovdje!

Leon je sin zagrebačkih ulica i kvartova, onaj kojeg si bez problema mogao susresti na flooru i tip koji je s 21 pod pojasom već zasvirao u centralnim klubovima regionalnog i europskog pulsa kao što su Sugarfactoryu (Amsterdam, Nizozemska), Simfonija (Planina, Slovenija), klub House (Sarajevo, BiH), Jungla (Split, Hrvatska), Smash Club (Varaždin), Vortex Beach Bar (Tisno, Hrvatska), Crkva (Rijeka, Hrvatska), Nina Boat Club (Rijeka, Hrvatska), Piramida (Bihać, BiH), te u značajnim klubovima u Zagrebu, poput Boogalooa, Depo kluba, Aquariusa, Gjure 2, Mastersa, a držao je i rezidenciju u zrćkom Deepu.

Pronaći ćeš ga i za začetničkim kormilom Underground Music organizacije koja slaže sjajne mjesečne podcaste glazbenih slivova i organizira prstolizne evente. Festivalske bine smatra jednako domom kao i klubove i hvatao si ga na događanjima kao što su Kostrena Sunrise Festival (Rijeka, Hrvatska), Owl Festival (Šolta, Hrvatska), Lunar Festival (Zenica, BiH), 2 puta na Future Sound of Zagreb Festivalu (Zagreb, Hrvatska) koji je ujedno i najveći indoor festival u Hrvatskoj, a na Eco Festivalu u Sloveniji kvalificirao se u finale DJ natjecanja između više od 500 kandidata iz cijele Europe.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2