Baner

Slurp! festival dolazi u Dalmaciju. Endorfin ti poklanja 25% na ulaznicu

Ponedjeljak, 27 Srpanj 2020

Nakon devet godina provedenih u Puli, festival elektroničke glazbe Slurp! ovo će se ljeto prvi put održati na Martinskoj kod Šibenika, koja u svojoj drugoj sezoni okuplja čak šest glazbenih festivala.


U dva dana festivala, 31. srpnja i 1. kolovoza, na ovu jedinstvenu lokaciju u srcu Dalmacije pristiže preko 20 glazbenih imena.

Endorfin Klubske scene osigurava ti popuste!

Upiši promotivni kod ENDORFIN na Entrio i odaberi festivalsku ulaznicu s kojom upadaš na Martinsku za 25%popusta. Tako umjesto 140 kn dva dana partijanja plaćaš 105 kn. (Popust je ograničen i vrijedi za 20 ulaznica)Slurp! festival je ovo ljeto kao selektore programa pozvao nekoliko domaćih i inozemnih kolektiva koji su svojim odabirom napravili program koji dokazuje uspon i kvalitetu domaće underground scene elektroničke glazbe. Glavno ime festivala je talijanski duo Modular Project kojeg čine vrhunskih DJ-i Alessandro Fumagallija i Alberto Iovine. Ovaj eklektični dvojac donosi zvuk kojeg definiraju moćni bubnjevi i sintisajzeri, snažno pod utjecajem new Wavea i italo disca iz 80-ih.Uz njih na glavnoj pozornici nastupit će domaći producentski i DJ house duo PEZNT koji razveseljavaju plesne podije od SAD-a do Azije, Lawrence Klein, DJ Jock čije trake redovno izdaje i pušta kultna figura Carl Cox. Tu su i Borut Cvajner i Disrupted Project suosnivači etikete Vakum Records, ekperimentalni duo Outcome, DJ istančanog stila Life4Funk, te dalmatinski DJ-i u usponu Beepolar, Santiago Batacosta i Marco Basler.Kao domaćini Get Physical Stage Takovera u petak tu je Get Physical Music, berlinska izdavačka kuća koja je na sceni već skoro 20 godina, i koja je ujedno najbolje prodavani label na Beatportu, najvećem svjetskom "dućanu" plesne glazbe. Get Physical je prepoznao kvalitetu nabujale hrvatske scene, te je tako nedavno objavio kompilaciju Croatia Gets Physical. Na tragu te nove suradnje na njihovoj pozornici nastupit će Insolate, Jan Kinčl, Andrea Ljekaj i Antonio Jukić.Subotnji "stage takeover" pripao je domaćoj izdavačoj kući Imogen Recordings, koja zastupa zvuk zasnovan na house i disco temeljima. Za ovu možda i najintrigantniju domaću etiketu izdaju brojne legende underground glazbe kao što su Kai Alce, Robert Owens, Brand New Heavies, Don Carlos, Charles Webster, Fred Everything, Darshan Jesrani (Metro Area) i Ashley Beedle. Na Imogen Recordings Stage Takeoveru tako će nastupiti Ilija Rudman, Antonio Zuza, Stipe "Jazzy" Širinić i Bakula.

Za "after" sate u petak su zaduženi Sergej Snooze, Chuby i Nick Jelly.

U prodaji su i jednodnevne ulaznice na Entrio po 75 kn.

FB event: Slurp! Festival 2020Petak 31. srpnja

MAIN STAGE
MODULAR PROJECT
PEZNT
LAWRENCE KLEIN
OUTCOME
LIFE4FUNK
BEEPOLAR

GET PHYSICAL STAGE TAKEOVER
INSOLATE
JAN KINČL
ANDREA LJEKAJ
ANTONIO JUKIĆ

AFTER
SERGEJ SNOOZE
CHUBY
NICK JELLY


Subota, 1. kolovoza

MAIN STAGE
DJ JOCK
BEBETTO
BORUT CVAJNER
DISRUPTED PROJECT
SANTIAGO BATACOSTA
MARCO BASLER

IMOGEN RECORINGS STAGE TAKEOVER
ILIJA RUDMAN
ANTONIO ZUZA
STIPE "JAZZY" ŠIRINIĆ
BAKULA

Slurp! festival dolazi u Dalmaciju. Endorfin ti poklanja 25% na ulaznicu