Skip to main content
  • 17.11.2016.

Veliki interes za predavanje na VERN-u danas – Utjecaj medija na glazbu

I tako smo kroz tjedan plesa, nagrada, edukacija, čavrljanja, glazbe i susreta dobrih starih prijatelja došli i do posljednjeg dana prve ikada konferencijsko – edukativne Jezgre.

 
Zvjezdano predavanje posljednjeg nadnevka 17. studenoga ono je koje se održava na lokaciji VERN-a ( Iblerov Trg 10 (Importanne Gallerija 2. kat)) gdje će se uz poker predavača, koji čine Darko D'Knock Juranović, Zvonimir Dusper Dus, Silvija Londero (Media Servis, VERN'), Aleksandra Milinković (Enter Zagreb), raspravljati o temi "Glazbena produkcija, suradnja sa svjetskim top izvođačima i utjecaj medija na glazbenu industriju". Moderatorsku palicu drži Ninna Lara Vidaković dok će poseban gušt za uho, oko i mozak pružiti uključivanje globalnih glazbenih zvijezda putem video linka. 

 
Izuzetno smo zahvalni golemom odazivu na predavanje kakav zaista nismo očekivali i zahvaljujemo svima koji su se ljubazno najavili na jezgra@klubskascena.hr s naznakom (Prijava: VERN). Započinjemo u pet sati, a pitanja će obuhvatiti domene kao što su: 
 
· Utjecaj radijskog medija na glazbenu industriju nekada i sada – nakon pojave formatiranih radijskih postaja
· Uloga glazbenih urednika danas
· Promocija glazbe – on i off fair aktivnosti
· Profiliranje radijskog medija prema profilu slušatelja ili više prema zahtjevima tržišta/oglašivača
· Istraživanja tržišta – kako se glazba bira na formatiranih radijskih postajama
· Služi li radijski medij za edukaciju publike o glazbenoj industriji
· Glazbene emisije nekada i danas
· Na koji se način promijenila radijska publika

 
Ostatak posljednjeg pucnja Jezgre odvija se dalje tijekom čitavog dana s finalom plesa uz Jan Kinčla Zeroa u/na Pločniku po satnici:
 
19.00h
Predavač: Marin Gospić
Lokacija održavanja programa: EMI učilište, Trnjanska cesta 5a, Zagreb
 
Za ovu radionicu potrebno je poslati prijavu s imenom i prezimenom te brojem mobitela na jezgra@klubskascena.hr s naznakom (Prijava: EMI)
 
 
19.00h
Centar Poslovne Glazbe – Josip Valentić
Primjer start up projekta koji je nastao reciklažom starih računala
 
Lokacija održavanja programa Pločnik (Međimurska 21)
 
 
20.00h
Gosti predavači: Tomislav Brusač aka Tom Bug i Roth Segen

 
 
21.00h
Film: Papaya Make Some Noise @ Pločnik
 
 
22.00h – Late Night Session – Jan Kinčl Zero @ Pločnik
 
 
Zahvaljujemo svima koji su slušali, učili, sudjelovali i družili se i posebno još jednom onima koji su podržali ideju da znanje za plesače bude besplatno – Burnu Hrvatska, Jamnici Sensation, Kulturpunkt.hr, MTV-u Hrvatska, Partypolisu i UESmag-u.
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk