Skip to main content
  • 13.11.2019.

Vida Loca Bio Glitter – šljokava sjajnost na KS rođendanu

Već znaš da u kolektivnoj društvenosti postoji konsenzus da nije zlato sve što sija i tvoja unutarnja plesna mašinerija razumije da  postoji (skoro) samo jedna stvar bolja od partyja, a to je party sa šljokicama.

Piše: 


Oko je privučeno svjetlucanju i ni tvoje, baš kao ni moje, tu ne može ništa te svečanosti zahtjevaju refrakcije svjetla kako bi prorezale kroz monotoniju svakodnevne disperzije. I baš zato – šljokice.

Posuđuješ li nam svoju cijenjenu pažnju ovdje u digitalnom stalno ili pokatkad, šanse da do sada ne znaš da 15. studenoga u Aquariusu tvoja Klubska puše 18 svjećica na More Than Clubbing programu su zanemarive. No, pravila uredno potvrđena iznimkama zahtijevaju da ti to još spomenemo, i nisi li znao sada znaš. Nema na čemu.

No, u današnjoj najavi posvećeni smo svemu onome što sjaji i baš je sjajno da ćeš u Aquariusu imati i kutak u koji pođeš da ovu (doslovnu i figurativnu) sjajnost nakalemiš i na svoju osobu jer s nama je kroz noć i ekipa iz Vida Loca Bio Glittera. Život je lud sam po sebi te je samim time ispravan i imperativ da u njemu uživaš i budeš jednako lud, potencirajući svoju sjajnost.

S vama će ove rasplesane večeri na više od clubbinga biti i čitav tim glitter artistica koje će te našljokati i uz sve to još nećeš imati po sebi sintetiku već je i planetu drago da su šljokice u potpunosti biorazgradive i načinjene od celuloze eukaliptusa, a također možeš i birati između deset opcija šljokičastih divnosti.

Gdje? Ime kornera je Eco Glitter Beauty Bar i nije bitno želiš li šljokice po licu, koži ili kosi, prekrasne profesionalne make-up umjetnice će akomodirati tvoju želju.

Uz jednu misiju toga da ljude učine sretnima (i sjajnima) Vida Loca Bio Glitter prvi je hrvatski glitter brand te proizvode nabavljaju iz provjerenih izvora u Velikoj Britaniji i nije bitno pripremate li javni ili privatni party, press ili korporativni event, rođendan za odrasle ili klince, vjenčanje ili djevojačku, festival – najlakši način da bude primijećen je da bliješti.

Do sada su već ušljokičani plesači i plesačice na Sonus festivalu, pod krilom Goulash Diska, na Labyrinth Openu i Supertoon festivalu,  uz More Knjiga i u ZGodnionici, na RnB Confusionu i Enter the Groove, u Katranu i na Adria Media (Story) i Fox TV-u, kao i u Johannu Francku, a sada pleše i Aquarius i Klubska. Ostani nam uštekan i dalje jer stiže još jedna sjajeća najava za nepropustiv rođendanski event branda.

Za kompletan program More Than Clubbing slavlja i sjajne stvari poput bandova, Livestreama, premijernih izvedbi i art instalacija nastalih iz kulturne prakse elektroničke glazbe skokni ovdje, a novi kontingent Advance upada uhvati na Entrio.hr ili na fizičkim lokacijama ovdje.

Okupio si ekipu za More Than Clubbing? Sreća tvoja jer i karte ti daju više akcijom "Kupi 6, plati samo 5".

FB Event: 18 godina Klubske sceneMore Than Clubbing

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vida Loca Glitter (@vidalocaglitter)


 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk