Skip to main content

Boris Gerdešić i beat iz Baranje

Nedjelja je ujutro (čitaj na party jeziku: oko podne). Otkrmeljao si i već ti na štednjaku vrije voda za šalicu crnoga zlata. S još svježim okusom avanture na usnama od jučer skačeš u digitalno gdje te čeka novi KS Promo, ovoga puta iz Belog Manastira.

 
Ime je Boris Gerdešić, berba '93.,  otrov po izboru techno, a aliasa nema jer je Boris jednostavno Boris i ono što je važno je glazba i širenje jedne kulture koju voli. Pa Boris kao Boris, veliki naklon daje svim ludima uključenim u rad scene na svjetlu i u sjeni, a uz analogne beatove sirovog neprerađenom techna u prostore produkcije pušta i house finese.

 
Učenje i okusne pupoljke za zvuk u malom gradu klesao je sam u jednoj mračnoj sobi, Znaš da se najbolje stvari događaju o odsustvu svjetla, mrak te grli i dozvoljava to da budeš više ti no na svjetlu, ton je jači i čišći, duh je spremniji prihvaćati, riječi su iskrenije u satima pred zoru no nakon nje.
 

Boris još jednom zove sve istraživače novoga da se uštimaju na njegov SoundCloud jer će progresija nove 2017. donijeti jednako nove techno projekte. Pa poslušaj, istraži, zanjiši se i prodokoličari nedjelju na baš ništa osim glazbe!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web