Skip to main content

Ivan Mikić – bosansko-hercegovački Dj i promotor

Za današnji KS Promo skokneš suvereno uhom preko jedne balkanske granice i navratiš do Orašja gdje ćeš ćeš zateći Ivana Mikića.

 
Bosansko-hercegovački 25-godišnjak ljubavnicu elektronike uzima tik po završetku srednje škole. Eksperiment je svakako najdragocjenije iskustvo koje možeš steći na način da kristaliziraš ono što je tvoja osobna istina među mnogostrukim istinama, a za Ivana to je bio i ostao techno. Iako s podosta partyja pod pojasom, na sceni se službeno smatra novakom, aktivno sudjelujući kao DJ i predani promotor od 2015.,a kao osobnu preferencu navodi male underground partyje na križanju privatnog i javnog gdje svi dolaze isključivo zbog glazbe i druženja, nema mjesta VIP floskulama, kultu ličnosti i zvjezdanom statusu čovjeka za pultom.

 
Za mladoga Mikića Dj ima jednu zadaću – razumjeti emociju i translatirati je u ton. DJ je ovdje da posluži kao meštar i metronom jednoga iskustva i upravo ovo razumijevanje dovodi ga i do prve velike pozornice – našičkog La La Land festivala gdje pult dijeli s dragim kolegom i prijateljem Matijom, a našao si ga još oko miksete kako orbitira uz ekipu kao što su Forest People, Davor Gvozden, DJ Akilah, SPUNK, Deep, Incept, Worda, Vladimir Acic, Sugar Lobby, Sayyed Bandar, Indy Slide, Fixsell i mnogi drugi…
 
Kada uđe u zonu, i kategorije prostora i vremena postanu samo usputne fusnote, to znači da si u susjedstvu grubog hrapavog industrijskog techna s distorziranim bas linijama pa sve do predgrađa mraka proto melodija koje se provlače kao gornja nota. A produkcija? Svaki slobodni trenutak posljednjeg vrijeme možeš ga pronaći kako zamišljeno slaže elemente i prve osobne trake očekujemo još za vrijeme 2017. Dok ure ne otkucaju svoje osjeti se slobodnim navratiti na Ivanove društvene digitalije niže i kao i uvijek, imperativ je užitak!
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web