Skip to main content
  • 27.03.2017.

Mladi splitski Dj Jaky

Iako kažu stari da je mladost potraćena na mlade, KSPromo još jednom prgavo promenadira s imenima mladih ljudi sa željom i snom, seleći se danas digitalno-biografskim skokom do Splita gdje čeka Jakov.

Mladi gospodin Smolić kada padne noć na scenografiji kluba odaziva se na ime Jaky, a sve je započelo prije 4 godine na prvom partyju na Komiži. Svi imaju onu jednu ljubav, onu koja te udari na prvi pogled i iako ti je racionalno jasno da o njoj/njemu ne znaš ništa ipak je samom silinom emocije inherentno na neki način tvoja i poznata.

Jaky je tako bacio oko na tipa za pultom i iskra je kresnula. Kako ideje ne funkcioniraju bez rada, posljednjih godina posvećuje sve svoje slobodno vrijeme vježbanju i uskoro počinje puštati na kućnim partyjima, a kao prvi od mnogo ciljeva stajala je jednostavna rečenica da i on želi svirati na Kamenicama pa prošlo ljeto dolazi s nekoliko gaža u klubu Lunatic, ostvararujući prvu stepenicu plana.

Žanrovski ćeš Jakova zateći na žici razapetoj između deep housea, tech-house i techna, no osobna preferenca je marginalna višestrukost tech-housea, pa je upravo uz ovaj repertoar nedavno s njime plesala i Kocka. Priupitaš li ga za želje u budućnosti one su svirke po čitavom Splitu i Hrvatskoj kao i više vremena posvećenog istraživanju mogućnosti produkcije u koju je tek zagazio inspiriran zvučnim pejzažima umjetnika poput Oxie, Maceo Plexa i Pirupe. Zigote Smolićevih planova osjeti se slobodnim istražiti na linkovima niže koji će uskoro biti popunjeni trenutno miksajućim se mixevima. Sjajan ti bio ponedjeljak plesaču!

https://soundcloud.com/djjaky
https://www.mixcloud.com/djjaky

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2