Skip to main content
  • 24.04.2020.

Novi val: DJ Coja

Na samom kraju 90-ih dok je još bila jaka splitska scena DJ Coja obilazi sve lokalne klubove i partye (Stella Mare, Up & Down, Metropolis, Dioklecijanovi podrumi, club ACI, Admiral, Aurora itd.)

Piše: 


Opčinjen gramofonima i mističnim zvukovima koji dopiru sa ploča kreće u nabavku vlastite opreme te uz nebrojene sate vježbe stječe vještinu i formira vlastiti stil.

Što se glazbenih stilova tiče techno mu je najbliži srcu, ali općenito nije stilski uskogrudan i važno mu je da je ploča funky i groovy te da ima dušu. Najviše voli puštati sa ploča ali općenito vrtim ''sve na svemu''. Ne svira puno, ali ono šta odradi je kvalitetno. Dijelio je pult sa Perom FH, Billy Nastyem, Alexanderom Kowalskim, Dzoleescuom, Pacom i još masu lokalne ekipe.

Trenutno je član kolektiva Los Barbaros (Barbarinac), mladih i entuzijastičnih umjetnika na potezu Vranjic – Solin – Podstrana. Ima ih ukupno 6, a osim DJ Coje tu su još i Vjeko Liksonix, Astek, Kid Ney, te dvočlani live act Chicago Riders, a ponekad im se pridruži i Dzoleescu. Pokušat će se istaknuti organizacijom partya na pop-up lokacijama.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2