Skip to main content
  • 9.06.2017.

Riječki tamni groovy techno!

Nije važno jesi li fan dokonih šetnji Korzom, romantičnog pogleda na grad s Kaštela, klečiš li pred Katedralom Sv. Vida i moliš za sunce na onom festivalu koji stiže. Ove ulice, ovi ljudi i povijest odgojili su našeg današnjeg KS Promo odabranika.


Imena Matija, mladi gospodin Škorvaga pred valom iz zvučnika na obalama u koju udaraju riječki valovi naziva sebe Tias. Danas 22-godišnjak, zaljubio se u glazbu na struju s krhkih 13. Inače u praznovjernim  naramcima naklapanja nesretna, ova Matijina sretna trinaestica rezultirala je željom koja se nastavlja i 2013. započinje miksati, učiti i razvijati tehniku. Vještine su nekada urođene instance tebe, ali ne funkcioniraju bez rada na sebi, pa se nakon dvije godine osjeća spremnim izaći pod strobo i započinje svirati po klubovima u rodnom gradu i okolici, da bi se pridružio glasnom kolektivu najboljeg podzemlja beata – Underground Rijeka.

Kao osobnu preferencu, rođen na sunčanim ulicama, ipak razumije i nešto mračnije aspekte elektroničkog pa  najbolje funkcionira plivajući u tamnijem groovy technu, a za pultom si ga u ovim svježim počecima već mogao zateći s ekipom kao što su Johnny Kaos, Tkno, Unique, D.R.N.D.Y, Bassel Darwish, Tomy DeClerque, D-Unity, Uto Karem, Speedy. Do sada je također izbacio dvije punokrvne trake i dva previewa onoga što tek ima doći. Pa baci uho ili budi uhoda uha na Soundcloudu slušajući trake ovdje, ii pak set kaskade ovdje, a za kraj te ostavljamo s jednim sočnim podcastom za Underground Rijeka kako bi jutro petka započelo kako valja. Enjoy!
{youtube}e8YXBQU3Nmw{/youtube}
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2