Skip to main content

Hostel Nikolajevska postaje dom Exit ekipi!

Narodna mudrost i povijesna predaja sugerira da oni koji traže eventualno i nađu objekt svoje potrage.

 
Pa ako je ono što tražiš avantura, dobro nam došao. Na pravom si mjestu i možeš spakirati svoj set za traženje nazad u kutiju jer te vodimo na onu imena Exit Avantura, na koju možeš putovati sa svojom Klubskom organiziranim prijevozom.
 
Exit nudi izlaz i bijeg, slobodu, ples i užitak među internacionalnom ekipom koja će se, pogonjena istom potragom kao i ti, ove godine 7. srpnja na privremeni dom smjestiti na Petrovaradinsku tvrđavu uz teškaše poput Dimitri Vegasa & Like Mikea, Nickyja Romera, Robina Schultza, Solomuna, Stormzyja, Jamesa Zabiele…

 
Dok je primarni paket kojim te Klubska fura na Exit uštiman na kampere drugi se odnosi na noćenja u hostelu City Ceter Nikolajevska:
 
Drugi paket za 172 € uključuje:
– Exit festivalsku ulaznicu
– 4 noćenja (7-11.07.) u hostelu City Center Nikolajevska
– povratni prijevoz Zg – Novi Sad – Zg
 
Za sve one koji vole svoje festivalske regeneracije uhvatiti pod novosadskim otvorenim svodom već smo sasipali info za boravak u Exit Villageu, pa ako si kamper ne ustručavaj se skoknuti ovdje. No za one koji trebaju dobrobiti civilizacije i zidove stabilnije od šatorskih platna kako bi ih na nekoliko dana mogli zvati domom danas predstavljmo opciju s kojom kofere parkiraš u prostore hostela Nikolajevska. Smješten je u srcu grada na samo desetak minuta hoda od Petrovaradinske tvrđave, a na dohvat je odmah i Dunav i fenomenalno uređeno šetalište na kojem možeš flanerirati i maštati ponad gradske plaže "Štrand".

 
Hostel City Center Nikolajevska tako uz sjajnu lokaciju nudi i rustikalni štih koji ga čini odličnim odabirom i ujedno možeš birati hoćeš li spavati u sobi za za tri, četiri, pet, šest ili osam osoba. Kupaonica je zajednička i opremljena sasvim novim tuš kabinama. Također osjetiš li guštersku potrebu da upiješ pokoju zraku sunca imaš i divno dvorište za chillanje. Ovdje su i TV sala, knjižnica i internet bijesni posvuda poželiš li post-ati selfi sebe iz fino opremljene teretane. Klopa pak živi u velikoj kantini koja simultano može poslužiti oko 80 gostiju.

 
No čak i ako svoj upad na Exit već imaš, a i udobno si smješten jer od mamine babe tetka živi u blizini Novog Sada, ni tu nemaš briga za brati jer prihvaćamo i putnike kojima je samo potreban prijevoz. Jednosmjerna karta ZG-Novi Sad iznosi 33 eura, a povratna jednostavnom matematičkom operacijom dvostruko.

 
PRIJAVE, UPITI I REZERVACIJE
Zainteresirani podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB) mogu poslati na  travel@klubskascena.hr, a prijaviti se možete i na linku ovdje. Bus se opasno puni pa sakupi ekipu. Naš jedini uvjet je da putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2