Skip to main content
  • ibiza amnesia

Idemo na Ibizu!

Kako bi vam omogućili vrhunac plesne sezone i ovo ljeto učinili nezaboravnim Klubska Scena Travel u suradnji s agencijom Gremonaparty.com organizirala je party aranžmane već od 199 eura koji uključuju 7 urnebesnih dana na Ibizi, hotelski smještaj, ulaznice za klubove, pool partije, beach partije, stručne vodiče i organiziran prijevoz na otoku koji nikad ne spava. 

Piše: 

Naslovna foto

ibiza amnesia

Odabrali smo najbolje vrijeme putovanja od 13.- 20. rujna 2013.,  kad je Ibiza u svom punom sjaju raj za sve željne vrhunskog provoda. Biramo neponovljive closing partije koji nemaju kraja, s nama možete čak putovati iz Zagreba i Ljubljane, a možete i u vlastitom aranžmanu doputovati na otok, mi vas čekamo tamo gdje avantura života počinje. Nakon što doputujete svu organizaciju prepustite nama, na vama je samo da uživate!

Ibiza je nesumnjivo najbolja party destinacija u svijetu. U najboljim klubovima na svijetu vrte najpoznatiji DJ-i današnjice, bez premca, clubbing je dodatno začinjen suncem, prekrasnim plažama i ljubaznim domaćinima. Najpoznatiji mit o bijelom otoku Ibizi jest onaj da je „preskupa!". Mi se s tom tvrdnjom ne slažemo – cijene hrane i pića u trgovinama, restoranima i barovima u biti su jednake ili vrlo slične našima. Cijene su više zapravo samo u klubovima gdje se uz ispravno raspoređen budžet s pravom taktikom možete odlično zabaviti. Na ovom putovanju na raspolaganju putnicima su iskusni vodiči koji će vas i za takve upite rado savjetovati.

SMJEŠTAJ
Svi koji se odluče na ovu životnu avanturu bit će smješteni u udobnim hotelskim sobama hotela Norte u centru grada San Antonio. Postoje trokrevetne sobe, za dvokrevetnu sobu i sobu s balkonom moguća je nadoplata. Hotel nudi na bazenu bar i restoran – složili smo se na niže cijene hrane i pića našim putnicima. Plaža od hotela je 7 min, 5 min do glavnog trga, kultni Cafe del Mar i Cafe Mambo su udaljeni samo 8 min hoda.

ibiza playadenbossa

CLUBBING
Najbolji klubovi na svijetu ugostit će najbolje ideje u svijetu – možemo plesati na legendarnom Cocoon partiju u Amneziji, Arminov ASOT u Privilegu, Carl Coxovom Spaceu, Circo Loco i Raja u DC-10, Fuck me I`m famous u Pachi i mnogim drugim odličnim partyjima. Cijena aranžmana uključuje dvije ulaznice za klubove: Možete birati između klubova Amnezija, Space, Pacha, Privilege ili DC-10, dok su drugi izbor klubovi Sankeys, Eden ili Es Paradis. Također nudimo mogućnost kupnje jeftinije ulaznice za sve druge večeri (popusti i do 10 eura po ulaznici).
 
PRIJEVOZ
Zračni prijevoz iz Milana / Bologne s Ryanairom je dostupan uz nadoplatu. Ova naknada nije fiksna, jer to će ovisiti o cijeni zrakoplovne kompanije – što je razlog zašo preporučujemo kupnju što je prije moguće. Također predlažemo da provjerite mogućnost kupnje za letove izravno na web stranici www.ryanair.com te samostalno rezervirate avio prijevoz, ukoliko želite preko nas organizirati avionski prijevoz cijena karte se na ovaj aranžman dodatno se naplaćuje .

Transfer do zračne luke je također dostupan uz nadoplatu. Nadoplate za usluge su opcija – svaki putnik, možete organizirati vlastiti prijevoz na Ibizi, s tim da ćemo rado savjetovati sve putnike.

Prijevoz po otoku je također dostupan uz nadoplatu. To znači da imate dva prijevoza dnevno između San Antonio – Ibiza Town i San Antonio – Playa d'en Bossa (u svakom smjeru broji kao jedan prijevoz). Dakle, plaćate za cijeli tjedan manju cijenu nego što bi platiti vožnju taksijem na tim dionicama.

{youtube}Ne8dtFLNpSE{/youtube}

AKTIVNOSTI
Cijena je uključuje pool partyje s povoljnim cijenama pića i grickalica, koja će se održati drugog dana svog dolaska na otoku Ibizi. Tijekom svog boravka na otoku organizirali smo puno aktivnosti: Preparty u jednom od najboljih barova u San Antonio, tulumarenje uz odbojku i nogomet na pješčanoj plaži Cala Gracio, tradicionalno španjolsku večeru u restoranu na plaži Cala Gracioneta, sunset party u poznatom Kanya Beach bar i pool partije, paellu i sangriu. Sve aktivnosti su opcija, neke je potrebno dodatno nadoplatiti (izbor aktivnosti najkasnije 14 dana prije polaska).

PLAĆANJE

– Uplata se provodi preko hrvatskog bankovnog računa agencije Gremonaparty.com.
– Predračun sa svim informacijama kupac prima u nekoliko dana od prijave.
– Moguće je plaćanje u dvije rate najkasnije do 10.8.2013.

LINE UP

Petak:
MUSIC ON @ AMNESIA
SUPERMARTXE @ PRIVILEGE

Subota:
MATINEE @ AMNESIA
PURE PACHA @ PACHA

Nedjelja:
SOLOMUN+1 @ PACHA
WE LOVE @ SPACE

Ponedjeljak:
COCOON @ AMNESIA
CIRCO LOCO @ DC10
EPICA @ PACHA
ASOT @ PRIVILEGE

Utorak:
DIYNAMIC NEON NIGHTS @ SANKEYS
CARL COX @ SPACE
LUCIANO @ USHUAIA

Srijeda:
LA TROYA @ AMNESIA
PARADISE @ DC10
WISDOM OF THE GLOVE @ PACHA

Četvrtak:
CREAM @ AMNESIA
F*** ME I'M FAMOUS @ PACHA
ENTER. @ SPACE
USED & ABUSED @ USHUAIA

{youtube}pIdZXREVoDU{/youtube}

Svim zainteresiranima nude se dva aranžmana; CLOSING PARTIES AKCIJA – 199 eura i  CLUBBERS PARADISE AKCIJA za 299 eura. Što aranžmani uključuju i što je potrebno nadoplatiti provjerite detaljanije na portalu Gremonaparty.com. Program aktivnosti i raspored zajedničkog druženja kreirate vi. O svemu se moguće dodatno dogovoriti na otoku. Za sve dodatne upite obratite nam se mailom na travel@klubskascena.hr

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop