Skip to main content
  • alt

Putujemo na Exit!

Nadamo se da si si 9. – 12. srpnja već zabilježio na kalendaru jer ako nisi vrijeme je da odeš po onaj debeli marker i zaokružiš.

 
Isključi mobitel, ako trebaš raditi tempiraj da si tada bolestan (malo lažnog kašlja u pozadini… šalimo se… možda) i kreni si planirati svojih 4 dana odmora od svijeta.

alt

 
Kako bi logistika posjeta Exitu, najdugovječnijem balkanskom festivalu koji slavi 15 godina postojanja, prošla bez ikakvih zavrzlama i kako ne bi morao u panici zadnji dan loviti prijevoz i smještaj takve stvari je najbolje riješiti unaprijed kako bi se mogao koncentrirati na svoj ultimativni cilj uživanja.

alt

 
Zato ti KS nudi opciju prijevoza iz Rijeke i Zagreba sve do odredišta i nazad kući i ujedno i organizirani smještaj u hostelima kako ne bi lutao bez kućeta i mačeta, već da imaš gdje odmoriti umornu i sretnu glavu i oproraviti stopala za nareni dan plesa.

alt

 
Opcije uključuju hostel Bajić u kojem će vas noćenje izaći 19 EUR, zatim hostel Vlahović s jednakom cijenom. Potom je ovdje srednja cjenovna kategorija hostela B za 24 EUR, nešto skuplji hostel Nikolajevska s 27 EUR i naposlijetku najkomotniji hostel C s 27 EUR. Sve cijene izražene su za jedno noćenje a minimum je paket od tri noći. Za detaljniji opis hotelskog smještaja molimo slobodno prokližite ovdje.

alt

 
Sama festivalska ulaznica izaći će vas 58 EUR dok cijena povratne karte ovisi o mjestu polazišta. Za one koji kreću iz Zagreba iznosit će 60 EUR dok će polaznici iz Rijeke izdvojiti 99EUR. Detalje autobusnog pprijevoza možet uhvatiti klikom baš tu.

alt

 
Za dodatne informacjie, detalje i dogovore molimo vas da nam se obratite na travel@klubskascena.hr. Nasili svog današnjeg ti da riješi stvari kako bi srpanjski ti mogao bezbrižno uživati! Pozdravljamo vas dragi naši i nadamo se da ćemo se sudariti u jednom trenu unutar Exit ludila.
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web