alt

Putujemo na Exit!

Srijeda, 13 Svibanj 2015

Nadamo se da si si 9. - 12. srpnja već zabilježio na kalendaru jer ako nisi vrijeme je da odeš po onaj debeli marker i zaokružiš.

 
Isključi mobitel, ako trebaš raditi tempiraj da si tada bolestan (malo lažnog kašlja u pozadini... šalimo se... možda) i kreni si planirati svojih 4 dana odmora od svijeta.

alt
 
Kako bi logistika posjeta Exitu, najdugovječnijem balkanskom festivalu koji slavi 15 godina postojanja, prošla bez ikakvih zavrzlama i kako ne bi morao u panici zadnji dan loviti prijevoz i smještaj takve stvari je najbolje riješiti unaprijed kako bi se mogao koncentrirati na svoj ultimativni cilj uživanja.

alt
 
Zato ti KS nudi opciju prijevoza iz Rijeke i Zagreba sve do odredišta i nazad kući i ujedno i organizirani smještaj u hostelima kako ne bi lutao bez kućeta i mačeta, već da imaš gdje odmoriti umornu i sretnu glavu i oproraviti stopala za nareni dan plesa.

alt
 
Opcije uključuju hostel Bajić u kojem će vas noćenje izaći 19 EUR, zatim hostel Vlahović s jednakom cijenom. Potom je ovdje srednja cjenovna kategorija hostela B za 24 EUR, nešto skuplji hostel Nikolajevska s 27 EUR i naposlijetku najkomotniji hostel C s 27 EUR. Sve cijene izražene su za jedno noćenje a minimum je paket od tri noći. Za detaljniji opis hotelskog smještaja molimo slobodno prokližite ovdje.

alt
 
Sama festivalska ulaznica izaći će vas 58 EUR dok cijena povratne karte ovisi o mjestu polazišta. Za one koji kreću iz Zagreba iznosit će 60 EUR dok će polaznici iz Rijeke izdvojiti 99EUR. Detalje autobusnog pprijevoza možet uhvatiti klikom baš tu.

alt
 
Za dodatne informacjie, detalje i dogovore molimo vas da nam se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Nasili svog današnjeg ti da riješi stvari kako bi srpanjski ti mogao bezbrižno uživati! Pozdravljamo vas dragi naši i nadamo se da ćemo se sudariti u jednom trenu unutar Exit ludila.
 
 
Putujemo na Exit!