sensation

Rok prijave za Sensation još tjedan dana

Utorak, 17 Travanj 2012

Bliži se dan održavanja najvećeg tuluma u bijelom, a zadnja slobodna mjesta u našim party busevima se polako popunjavaju.

Kao što već znate Klubska Scena Travel i Collegium agencija organizirali su i autobusne aranžmane te put za Sensation White u Beogradu za sve koji su već kupili svoju ulaznicu, ali i za one bez ulaznice i potreban im je cjelokupni aranžman. Ostalo je još malo vremena za kupnju aranžmana, prijave traju samo do 25. travnja stoga požurite, jer zadnja slobodna mjesta polako nestaju!

Sensation White se ove godine održava 12. svibnja, nazvan Innerspace vodi se temom unutrašnjeg mira i duhovnosti koju možete pronaći obučeni u bijelo na plesnom podiju jednog od najvećih svjetskih zabava. Za zvučnu kulisu zabave zaduženi su već uigrani domaćin Mr. White,  braća Sanchez iz Amsterdama, koji jedino za Sensation čine iznimku i nastupaju zajedno iza DJ pulta, još jedan provjereni dvojac Sunnery James i Ryan Marciano, hit-maker Dennis Ferrer i veliki Fedde Le Grand bez kojeg bi sad već teško mogli zaokružiti Sensation u nezaboravnu glazbeno-vizualnu cjelinu.

Osim najtraženijh DJ zvijezda trance i house galzbe posjetitelje očekuju nastupi plesača, efekt & laser show, vodene fontane i vatromet. Nadamo se da su vaše bijele oprave već spremne!

Kako bi Innerspace iskustvo prošlo potpuno bez stresa pobrinut će se Klubska Scena Travel i Collegium putnička agencija koji su pripremili autobusne party aranžmane sa i bez ulaznice za Sensation.

1. DAN – SUBOTA 12.5.12
Polazak iz Rijeke, Zagreba i Osijeka u kasnim jutarnjim satima. Vožnja prema Beogradu gdje ćemo stići u popodnevnim satima. Slijedi kraći odmor za ručak i šetnju, te odlazak prema Areni. Dolazak ispred Arene oko 20h

2. DAN – NEDJELJA 13.5.12
Pri završetku Sensationa, ulazak u buseve i kretanje oko 7h prema Hrvatskoj. Planirani dolazak u ranim popodnevnim satima

PARTY BUS  -  399,00 kn polazak Zagreb (bez ulaznice)
PARTY BUS  -  499,00 kn polazak Rijeka (bez ulaznice)
PARTY BUS  -  299,00 kn polazak Osijek (bez ulaznice)

PARTY BUS – 899,00 kn polazak Zagreb (uključena ulaznica)
PARTY BUS – 999,00 kn polazak Rijeka (uključena ulaznica)
PARTY BUS – 799,00 kn polazak Osijek (uključena ulaznica)


MOGUĆA DOPLATA:
- paket zdrastvenog osiguranja u inozemstvu i rizik od otkaza putovanja 40,00 kn

REZERVIRAJTE NEZABORAVNU PUSTOLOVINU U BIJELOM NA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
INFORMACIJE i UPITI: +385 92 291 9966

 

Rok prijave za Sensation još tjedan dana