Baner

Deepholic 018: Dry & Bolinger

Subota, 24 Rujan 2016

Sve ono što vrijedi pronaći gotovo u pravilu nikada neće mirno plutati na površni, neće biti zarobljeno u plastiku vidljivog već trebaš kopati dublje!

 
Tvoje ekspediciju u dubinu danas osigurava još jednom Deepholic u svojoj 18. inačici u kojoj kao gosti stižu dualna sila Dry & Bolingera koji su kao i prethodne nam gošće nastupili ovoga ljeta na Deepholic presents Wild eventu. Sve ono divlje i zvučno okupljeno je pod kišobran njemačke agencije posvećene zastupanju izvođača i neumornom promicanju disco house zvuka.

 
No tko su momci? Iza aliasa se kriju Paul Drynda i Daniel Bolinger. Svaki je za sebe već ostvario zavidne uspjehe u beatom natopljenim noćima, no tek po ujedinjenju karijera je skoknula na novi plato spajanjem dubljih house elemenata s natruhama Nu-Disca i Indiea, kombinacije koja sve više globalnih ušnih školjaka okreće baš prema njima.
 
S prvom zajedničkom produkcijom već su zajahali Beatportovu top desetku a "Say What" s Mother Recordingsa iz Berlina postavio je ljestvicu očekivanja visoko i produkcije u godinama koje su slijedile spremio u audioteke umjetnika kao što su Pete Tong, Bob Sinclar, Purple Disco Machine, Mihai Popoviciu, Copyright, Sam Divine, Alle Farben...

 
No sada se opusti, odmori oči i daj primat uhu na novom podcastu niže i pusti Paula i Daniela da ti ispričaju svoje priče kroz ritam! Sretna ti prva jesenska nedjelja!
 

Deepholic 018: Dry & Bolinger