Skip to main content

Deepholic 024: Mike Vale

24 sata u danu, 24 komada fancy bombonijera, 24 jaja u dva tuceta i 24 podcasta u Deepholic košari sjajnog, dubokog i elektronima pogonjenog. Nova uranja u duboki dio bazena ovoga puta na dah idemo do  susjedne nam Slovenske granice, gdje nas čeka jedan od regionalnih najboljih – Mike Vale.


Gospodin Vale sasvim je poznat domaćem uhu, posebice onome kojeg je prethodno ljeto navelo na pute porečke palače Byblosa na New Power Vibe program. Vibracije su ono što pokreće svemir, ono što daje život i opire se stagnaciji u plesu entropije. S Mikeom si ponekad u houseu, a tu i tamo bliže tech-house marginama. Jednako sposoban u studiju kao i iza pulta, započeo je još u djetinjstvu prekapajući po očevim pločama, a prvi veliki proboj zabilježio je 2001. trakom Pretty Woman izdanom na Tomcraftovom Great Stuff Recordsu.

Budućnost je donijela suradnje s Umekom, Coxove Revolution partyje u Spaceu, nastup na Ultri, DJ setove za Ministry of Sound, Betportova uvrštavanja u one na kojima treba držati oko i najvruće tech house umjetnike ili pak rezidenciju u ludilu slovenskog Circusa, no kako god, Mike odskače od uobičajenog. Teško ćeš ga smjestiti u konkretnu ladicu, a i on sam objašnjava kako misli da je u radu vidljiva činjenica da potječe iz nešto grublje, robusnije i alternativnije pozadine uz potpornje britanskog i američkog housea u pozadini. Pa kako zvuči kada ti Slovenac s internacionalnim inklinacijama složi jedan master podcast baci uho niže. Sretan ti bio predvikend i uživaj!


Facebook : https://www.facebook.com/DeepholicMusic
Mixcloud : https://www.mixcloud.com/DeepholicMusic

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web