Skip to main content
  • alt
  • 13.04.2015.

Deepholic Podcast 006: Mark Lower

Iznova beat teče obilno i prelijeva se preko zvučnika uranjajući te u novu Deepholic avanturu. Samo se pusti, posudi svoje uho i kreni duboko, baš duboko.

 
Sočni francuski (pomislil biste poljubac, ali nije) mladi Dj i producent odrastao je pod imenom Quentin Volant, a na sceni se predstavlja zaogrnut aliasom Mark Lower. 
 
Sasvim friška grana francuskog deep housea i nu disca, još nije napunio ni dvadesetu, ali samo zato što ne može legalno kupiti piće u svakom klubu ne znači da u njemu ne može vrtiti.
 
Glazba ga je usisala s krhkih 11 kada se zakačio na progressive i electro house no od 2012. zaokreće spram deepa i nu-disca. Svatko ima neku prekretnicu, jednu stvar koja služi kao lansirna rampa za sve ono što će dalje graditi. Mark je svoju raketu lansirao 2013. trakom koja je imenom utješila sve dame koje vole zločeste dečke, “Bad Boys Cry”, s vokalima Scarlet Quinn. 

alt

 
Prihvaćen je u Nurvous Records obitelj od kuda je pustio i drugo izdanje, koje se nakon samo nekoliko dana uvrstilo na Beatportovu top ljestvicu. Prvim debitantskim albumom nepretencioznog naziva "Mark Lower" popeo se na visoko četvrto mjesto Beatportove liste albuma, a tri trake su završile na Nu-Disco top 100. Sve ovo prije dvadesete… Zamislite samo što još možemo očekivati od ovog momka.
 
U priču se još jednom upliče i Great Stuff Recordings. Koliko je ovaj stuff stvarno sjajan dovoljno govori činjenica da se u direktorskom stolcu labela osnovanog 2003. vrti ni više ni manje nego Tomcraft.
 
Za deepholičarski Resident Mix svoju glazbenu priču piše umjetnik s zagrebačkih ulica, pokretač Housefusiona, Tom Bug.
 
Stoga opusti se. Ponedjeljak je samo dan na kalendaru, a kakav god da bio uvijek je ljepše ispratiti popodne jašući gazbeni val. Izvoli, samo za tvoje uši, stisni play i uživaj!
 

 

► DEEPHOLIC 006 │ MARK LOWER by Deepholic on Mixcloud

 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk