Skip to main content
  • 7.10.2020.

Eggy – Jezgra 5.2 Mix

Kao gost u mnogim klubovima kako u Dalmaciji, Zagrebu tako i u Istri i ostatku Hrvatske, Eggy je radio s velikanima kao što su Dave Clarke, Cristian Varela, Billy Nasty, Cristian Smith, Valentino Kanzyani, David Morales, Astral Projection, Ian Pooley.

Piše: 


2014. izbacuje svoj prvi samostalni EP za jedan od boljih hrvatskih techno labela, Klinik Room Records pod nazivom Main Asylum EP s 3 trake, a uz još poneka izdanja na različitim techno labelima 2018. izbacuje album s 14 originalnih pjesama i remixom za veliki hit 'Sutra' od domaće elektro-pop grupe NipplePeople.

Trenutni cilj mu je u potpunosti se posvetiti produkciji jer zasad broji tek nekoliko izdanja na Decoded Recordsu, Klinik Room Recordsu  te Aceton Music. Danas se dosta ćesto  može poslušati njegov 4 deck set, koristeći sample-ove, odrađen s velikim srcem i ogromnom ljubavi prema glazbi.

Plesan i ritmičan, a ujedno atmosferičan, hypnotičan i mračan s dosta niskim frekvencijama. Zasigurno set koji će vas zalijepiti za podij, a i izvođač od kojeg ćete imati priliku još mnogo toga čuti.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2