Skip to main content

Mirello – Jezgra Mix

Mirello, pravim imenom Robert Aralica je glazbeni producent rodom iz Šibenika

Piše: 

Produkcijom se počeo baviti tinejdžerskim danima (od 2012 godine). Tijekom godina, pod pseudonimom Robbie Mirello bavio se prvenstveno produkcijom groove housea prepoznatljivog po utjecaju latino i tribalnog zvuka.


Photo by Matthew Henry from Burst

Njegove pjesme puštali su DJ-evi kao što su Kryder, Fedde le Grand, Don Diablo, Dubvision te Kid Massive s kojim je, zajedno s njegovim dugogodišnjim suradnikom Markom Voxom, objavio pjesmu Soleado. Na više uradaka uspješno je surađivao s istarskim producentom Denisom Goldinom (pjesma Noah, te remixevi Na tvojim usnama i All For Love). Također, surađivao je i s talijanskim producentima GLN-om i skupinom WTDJ. Labeli na kojima je objavljivao su: Get Down, Ensis, Kingside, KIDS i drugi.


Uzori su mu raznoliki, a ovdje ćemo nabrojiti tek neke poput Daft Punka, Axwella, Madeona i Krydera. Godine 2020, odlučio je promijeniti svoj stil te se približiti zvuku disco housea i french toucha kojeg je zavolio još kao dječak te stoga krati pseudonim u Mirello. Prve pjesme objavljene su kao besplatni download te ih se može pronaći na njegovim društvenim mrežama, a na nekima od njih nalaze se gitarske dionice Daria Grgurevića (Project Mostra). U svom mixu pokušat će vam prezentirati zvuk koji preferira. Prvi dio mix-a fokusiran je na groove house, a drugi na zvuk njegovih početaka i sadašnjice – french touch.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2