Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Mirello - Jezgra Mix

Petak, 03 Lipanj 2022

Mirello, pravim imenom Robert Aralica je glazbeni producent rodom iz Šibenika

Produkcijom se počeo baviti tinejdžerskim danima (od 2012 godine). Tijekom godina, pod pseudonimom Robbie Mirello bavio se prvenstveno produkcijom groove housea prepoznatljivog po utjecaju latino i tribalnog zvuka.


Photo by Matthew Henry from Burst

Njegove pjesme puštali su DJ-evi kao što su Kryder, Fedde le Grand, Don Diablo, Dubvision te Kid Massive s kojim je, zajedno s njegovim dugogodišnjim suradnikom Markom Voxom, objavio pjesmu Soleado. Na više uradaka uspješno je surađivao s istarskim producentom Denisom Goldinom (pjesma Noah, te remixevi Na tvojim usnama i All For Love). Također, surađivao je i s talijanskim producentima GLN-om i skupinom WTDJ. Labeli na kojima je objavljivao su: Get Down, Ensis, Kingside, KIDS i drugi.

Uzori su mu raznoliki, a ovdje ćemo nabrojiti tek neke poput Daft Punka, Axwella, Madeona i Krydera. Godine 2020, odlučio je promijeniti svoj stil te se približiti zvuku disco housea i french toucha kojeg je zavolio još kao dječak te stoga krati pseudonim u Mirello. Prve pjesme objavljene su kao besplatni download te ih se može pronaći na njegovim društvenim mrežama, a na nekima od njih nalaze se gitarske dionice Daria Grgurevića (Project Mostra). U svom mixu pokušat će vam prezentirati zvuk koji preferira. Prvi dio mix-a fokusiran je na groove house, a drugi na zvuk njegovih početaka i sadašnjice – french touch.