Skip to main content
  • 25.04.2015.

Podcast 082: Veztax (SLO)

Ako ste već imali zadovoljstvo upoznati se s njegovim podizajućim miksevima i produkcijom onda znate da je Veztax sinonim za techno u njegovom najdragocjenijem obliku.

Piše: 


Strogo vjeruje da treba biti neki stupanj prisnosti sa izvođačem i publikom da bi party bio uspješan, preferira nastupati u manjim ili srednjim prostorima, iako je redovan i na ogromnim eventima, i nije čudno ako svira na koncertima prije npr. Depeche Modea ili Placeba. Uz to što i sam organizira partije, nastavlja podupirati scenu i njenje mlade nade, da svojom neovisnom izdavačkom kućom.

Vezotonik je visoko smješten na internacionalnoj techno sceni, dok Glorio Music služi kao platforma za njegove eksperimentalne projekte. Miksete i plejeri pod njegovim primarnim umjetničkim imenom, ili njegovo drugo ime Glorio Veztacci, ali jedna stvar se ne može poreći, a to je da je Veztax sinonim za energične, podizajuće techno setove, i nije rob nikakvom trendu muzičke industrije.

{enclose Veztax_Klubskascena_HR.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as/spremi kao)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2