Skip to main content
  • 27.01.2019.

Podcast 142: Andrej Laseech

Andrej Lasić (Laseech) je izvođač, producent i audio inženjer iz Štinjana kraj Pule, a prvi kontakt s underground glazbom je imao na Dimensions festivalu gdje se zaljubio u dance glazbu, osobito organsku house glazbu.

Piše: 


Nakon puno rada, truda i predanosti, započeo je DJ-irati na lokalnoj sceni 2014. godine kada je osvojio mix natjecanje Slurp! Festivala, što mu je otvorilo put na lokalnoj underground sceni te iste godine postaje članom dobro poznatog domaćeg kolektiva Music After Dinner.

Intrigiran elektroničkom glazbom Laseech počinje stvarati svoje pjesme te izdaje na priznatim svjetskim i domaćim etiketama, a radove mu podržavaju i sviraju poznati izvođači.Imao je priliku svirati na illectricity, Slurp, Dimensions i Outlook festivalima te mnogim drugim mjestima i klubovima u regiji.

Njegova selekcija je najviše utjecana Detroit i Chicago house zvukovima te u setovima možete očekivati bilo što od jazz-a, funk-a i soul-a do disca, raw, groovy i soulful house-a , deep-a i acid-a.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2