Skip to main content
  • 24.03.2017.

26 sati live streaminga za 3 dana Ultre!

Danas se pale signalne baklje početka 3 dana Ultra Music festivala na mjestu gdje je sve započelo prije 18 godina. 1999. Miami je, pod vodstvom dvije godine ranije osnovanog branda, bio dom prvoj Ultri ikada.

Vrhovna njuška, izvršni producent, predsjednik i CEO, Russell Faibisch imao je ideju stvaranje nečeg velikog, no sumnjamo da i on slutio kakaov požar elektroničkog započinje. Prethodna godina proslavila je 18 rođendan sa 165 000 plesača u srcu Miamija, i ove godine se s novim pobjedama na umu vraća u Bayfront Park od 24. do 26. ožujka.
{youtube}VhwHL0HwyXA{/youtube}

Dijete sunca Miamija, u inačicama ULTRA i ULTRA Worldwide ostaje i dalje najveći brand nezavisnog elektroničkog festivalskog iskustva i širi krakove globalno pa se uz Hrvatsku pleše i u Argentini, na Baliju, u Brazilu, Čileu, na Ibizi, u Japanu, Korei, Južnoj Africi, a sve je posipano još raširenijim glasnicima dolaska Ultre – Road to ULTRA partyjima. 2016. je zaključena s 26 evenata održanih u 17 zemalja na 5 kontinenata. Ono što Ultru odvaja od drugih je volja da pokuša još ne pokušano pa je stoga ujedno i pionir live streama s Ultra Live iskustvom kojim festivalske evente prati 20 milijuna gledatelja diljem svijeta. Kao još jedan stup stoji i audio platforma UMF Radio koji se sluša u 62 zemlje svijeta s 22 milijuna slušatelja, a after filmići već ulaze u legendu, uključujući i dugometražni dokumentarac "Can You Feel It" iz 2012. prikazan u preko 500 kina u SAD-u.

Pa nemaš li nekih posebnih vikend planova i bankovni račun ti umre od smijeha pitaš li ga "Hej!!! Idemo u Miami?" branje brige ipak nije tvoj vikend đir. Relaksiraj se i uključi u ovogodišnji Ultra Live koji ti donosi UMFTV, uz Paramount Pictures, DreamWorks Pictures i Guitar Center kao partnere. Hvatat ćeš 26 sati live streama s 4 različite pozornice kroz tri dana održavanja, a stream možeš pratiti na službenom YouTube kanalu UMFTV-a i na ultramusicfestival.com.

Od 2013. u stream setova se uključilo 650 milijuna gledaoca, a samo prošlogodišnji je zainteresirao oči i uši iz 152 zemlje svijeta.Ove godine plan je ponuditi još više sadržaja sa slavnim gostima, posebnim iznenađenjima, komadićima iz studija i prvi puta i stream s UMF Radio Stagea. Kroz priču će te od 3 popodne do ponoći iz baze srcu festivala voditi domaćica Ultre Andrea Helfrich i kolega joj Will Best. Još jedan bonus za one sasvim nastrojene novim tehnološkim mogućnostima je i Hardwellov set koji će se odvijati kao stream od 360° po prvi puta ikada, tako da ćeš moći panoramski lutati točkama gledišta i pozornicom.

Na YouTubeu će ti također biti dostupna i Resistance Arcadia Spider Stage putem BE-AT.TV s live setovima najboljih iz underground ergele, a trebaš li koherentni lineup i raspored setova slobodno si skini Ultra aplikaciju ovdje (funkcionira i za Android i za iOS). Eto sad znaš sve. otkaži sve što je bilo dogovoreno i daj si jedan Ultra Miami vikend!
{youtube}cvFdFAr_7po{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2