Skip to main content
  • 24.04.2020.

Above & Beyond i 70 boraca protiv korone zajedno u video spotu

Trance trio Above & Beyond, članovi Anjunabeats i Anjunadeep labela u suradnji sa 70 djelatnika na prvoj crti "obrane" od koronavirusa snimili su zajedno pjesmu za humanitarne svrhe.

Piše: 


Above & Beyond su remiksirali traku ‘All In’, koja dolazi se etikete Anjunabeats, a u originalu su je stvorili Fatum, Genix, Jaytech i Judah. Sav prihod od prodaje skladbe ide direktno Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i državama u svijetu koje nemaju jak zdravstveni sustav.

Remiks se u ovoj izvedbi naziva ‘We're All In This Together’ (Above & Beyond Respray)’, a dolazi i sa video spotom u kojem se pojavljuje 70-tak liječnika, dostavljača i ostalih koji sudjeluju u borbi protiv virusa.

"Ovo je nešto o čemu se učestalo priča posljednjih mjeseci. Snažne riječi koje dolaze iz ovog remiksa su podsjetnik da svi imamo jednako važnu ulogu u rješavanju problema bilo da smo na prvoj crti obrane od virusa ili pak u izolaciji kod kuće", objavili su u službenom priopćenju trojac Above & Beyond.
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2