Skip to main content

Beepolar – Magic Sound of Dalmatia Promo Mix

Jakov Smolić aka. Beepolar, rodom iz Komiže, je mlada snaga dalmatinske elektroničke scene.

Piše: 


Beepolar započinje svoju muzičku avanturu svirajući gitaru i slušajući brata u ranim eksperimentalnim fazama te polako stvara vlastiti stil i osjećaj za elektroničku glazbu.

Beepolar je počeo puštati glazbu na zabavama intimnijeg tipa, te ubrzo počinje svirati u klubu Lunatic, te Kameleon, tijekom E-Nights partija. Također organiziranje partija mu nije nepoznato. Pridružio se RatCat kolektivu što mu je otvorilo vrata da svira van hrvatske te se predstavio i mostarskoj publici. Dijelio je line-up s umjetnicima poput Fort Romeau, Stacey Pullen, Coeus, After Affair, Lawrence Klein, Roof Aw, Luka Čikić, Outcome, AM:PM i mnogim drugim.

Što se tiče stila muzike koju pušta, uvijek je na žici razapetoj između housea i techna, koja je popraćena melodijom i kreativnošću uz iznimno lako prilagođavanje mjestu i publici. Jedan je od 32 DJ-a koji svira na okupljanju dalmatinske scene u Aurori 1.6. među kojima i Pero-Fullhouse aka Skeptik, Stipe, Toni Juranović, Edy C., Liquid, Jolly Joke, DJ Jock i mnogi drugi. Regular ulaznice su 80, a Grupne Regular (4+1 gratis) po 300 na Adriaticket.com

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop