Skip to main content
  • 10.06.2019.

Bob Moses u Zagrebu. Poslušajte grandiozne remikse njihovih traka

Jedna od stvari koje čine Bob Moses pravom muzičkom senzacijom je njihov iznimno vješti ples po granici dvaju suprotnih polova glazbenog ugođaja; savršeno se prilagođavaju klupskom okruženju, a, s druge strane, njihove stvari zrače nježnom melankolijom zbog koje ih je jednako lijepo slušati doma u krevetu.

Piše: 


Potencijal prilagodbe njihovih pjesama inspirirao je i brojne druge glazbenike, pa su se bacili na remixiranje. Evo najboljih.


Foto: Tim Saccenti

Jamie Jones – Enough to Believe
{youtube}5LSnxCEIiw0{/youtube}

Noviji remix, čiji su veliki fanovi i sami članovi Bob Mosesa.

RAC – Tearing me up
{youtube}ny8Le5n8M9k{/youtube}

Remix nagrađen Grammyjem. Radi se o stvari koja je 2017. lansirala Bob Moses u zvjezdano nebo i osigurala im širu popularnost, a završila je i kao soundtrack videoigre FIFA.

Hayden James – Back Down
{youtube}hSOqmF17W04{/youtube}

Pjesma za koju je duo ispričao da se radi “o preuzimanju odgovornosti za to kako su naša vlastita netrpeljivost i nemogućnost pronalaženja stabilnog tla otišli predaleko, zbog čega nam prijeti opsnost da ćemo izgubiti sve što nam je drago." Sjajan remix australskog DJ-a.

Prva i za sada jedinstvena prilika za čuti Bob Moses uživo u Hrvatskoj bit će ovog četvrtka, kada dolaze u zagrebačku Operu u sklopu turneje Battle Lines uz podršku Ilije Rudmana i Nik Orosia. Karte su dostupne na Entriju.

BoB Moses ulaznice

Facebook event
https://www.facebook.com/events/727233737674408/

Collage web
www.collage.events

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk