Bob Moses u Zagrebu. Poslušajte grandiozne remikse njihovih traka

Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019

Jedna od stvari koje čine Bob Moses pravom muzičkom senzacijom je njihov iznimno vješti ples po granici dvaju suprotnih polova glazbenog ugođaja; savršeno se prilagođavaju klupskom okruženju, a, s druge strane, njihove stvari zrače nježnom melankolijom zbog koje ih je jednako lijepo slušati doma u krevetu.


Potencijal prilagodbe njihovih pjesama inspirirao je i brojne druge glazbenike, pa su se bacili na remixiranje. Evo najboljih.


Foto: Tim Saccenti


Jamie Jones – Enough to Believe


Noviji remix, čiji su veliki fanovi i sami članovi Bob Mosesa.


RAC – Tearing me up


Remix nagrađen Grammyjem. Radi se o stvari koja je 2017. lansirala Bob Moses u zvjezdano nebo i osigurala im širu popularnost, a završila je i kao soundtrack videoigre FIFA.


Hayden James – Back Down


Pjesma za koju je duo ispričao da se radi “o preuzimanju odgovornosti za to kako su naša vlastita netrpeljivost i nemogućnost pronalaženja stabilnog tla otišli predaleko, zbog čega nam prijeti opsnost da ćemo izgubiti sve što nam je drago." Sjajan remix australskog DJ-a.Prva i za sada jedinstvena prilika za čuti Bob Moses uživo u Hrvatskoj bit će ovog četvrtka, kada dolaze u zagrebačku Operu u sklopu turneje Battle Lines uz podršku Ilije Rudmana i Nik Orosia. Karte su dostupne na Entriju.

BoB Moses ulaznice

Facebook event
https://www.facebook.com/events/727233737674408/

Collage web
www.collage.events

Bob Moses u Zagrebu. Poslušajte grandiozne remikse njihovih traka