Baner
Baner
alt

Glazbeni vremeplov Sonus Festivala

Četvrtak, 20 Srpanj 2017

Sonus-ova glazbena enciklopedija na Soundcloudu seže od 2014.g., pa poslušaj presjek najboljih mikseva i podcasta s kojima ćeš započeti zagrijavanje za 5. rođendan festivala, budući da je do njega ostalo točno mjesec dana.


Pa tako kroz 4 godine sakupila se tu odlična kolekcija mikseva domaćih i inozemnih DJ-a. Ako zavirite u Sonusovu arhivu iz 2014.g. naići ćete setove Valentina Kanzyania, Meat-a, Sonje Moonear, Nastie...Potom 2015. zvučne pejzaže sa Paga mogli ste čuti kroz setove Nic Fanciullia, The Martinez Brothersa, Joseph Capriatia, &ME x Adam Port i dr.Prošlogodišnji Soundcloud obogaćen je podcastima (tINI za Mixmag) i snimkama sa festivala (Oliver Koletzki, Karotte, Bunte Bummler..)Ipak najzanimljiva će Vam svakako biti ovogodišnja selekcija mikseva koje je Sonus počeo stavljati na svoj profil pa smo tako našli podcaste koje su snimali naši Mariano Mateljan i Andrea Ljekaj.

Luigi Madonna Podcast u sklopu Movement Takeovera na SonusuFuse-ov promo party u Londonu 07.07.2017. uz Enza Siragusu, Archie Hamiltona, Mariana Mateljana i drugeSonus se održava od 20. do 24. kolovoza na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso. Ulaznice za posjetitelje iz exYU regije po vrlo povoljnim cijenama od 440 kn možeš nabaviti preko Entrio sistema.

Glazbeni vremeplov Sonus Festivala