Skip to main content
  • Loco Dice
  • 13.05.2017.

Legendarni Loco Dice setovi!

Standardni gospodin Sonusova golema postava, onaj na kojeg domaća stopala plešu već godinama, samozatajan tip koji iskreno voli glazbu i ljude upravo je Loco Dice.

Naslovna foto

Loco Dice


Uho spremno čeka dobro poznate vještine internacionalnog talenta, a iza krinke aliasa krije se tuniški DJ i producent, Dice Corleone, udobno smješten na glazbenu scenu Düsseldorfa koji sada zove domom. Ovaj don elektroničkog si je od prvog samostalnog albuma 2008. "7 Dunham Place" do danas gradio reputaciju kao jedno od najtraženijih imena u houseu i technu pa ste ga tako, između ostalog, mogli uhvatiti na Timewarpu, u ibiškom DC-10 i kao rezidenta ili kao meštra parade na HYTE partijima.

Istraživanja žanrova Loco započinje u Hip-hopu, a danas ga znaš i kao glavu i ruke iza Desolat Musica. Da bi zaista osjetio ono što Loco radi najbolje, da bi upio atmosferu koherentne priče seta potreban je koji sat i u posljednjim taktovima finalne trake postane ti sasvim retroaktivno jasno kako si do nje stigao. Stvara sonične pejzaže koji jednako pašu onima čvrsto ukorijenjenima u beat koji se penje s poda uz kralježnicu do onih koji traže vrške nečeg neuhvatljivog u na beat nakalemljenoj melodiji ili katarzi kroz repetitivnu hipnozu.

Iznova za hrvatske žudnje, Loco Dice slijeće u osvit lipnja za prvi vikend koji Zagreb boji u We Love Sound boje golemim eventom koji uključuje open air na Mladosti, 4 kluba koja nose noćni dio priče (The Best Venue Hall, Opera, Boogaloo i Johann Frank) i after, a nalaziš ga na flooru The Besta u petak 3. lipnja uz podršku Marine Karamarko i Mimi. Karte pecaš na tradicionalnom digitalnom sidru Entria a kako bismo skinuli oštricu nestrpljenja s čekanja Zagreb Weekend Takoevera stiže ono po što si došao, okus Loco Dice setova u uhu za zagrijavanje subotnjeg popodneva. Pojačaj koliko ide i otplovi!

Live set sa Martinez Brothers & Seth Troxlerom

HYTE Amsterdam set

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2