Baner
alt

Neobjavljeni audio i foto zapisi Dina Dvornika kao DJ-a

Nedjelja, 20 Kolovoz 2017

U posjedu smo nikada objavljenog materijala s prvih DJ tečaja dok je Dino Dvornik učio miksati na gramofonima.


Nedavno nam se javio kolega kojeg će se starije generacije sjetiti kao vlasnika Studia Flashback Amsterdam, dok danas djeluje pod udrugom "Savršen krug". Iz svoje kolekcije tako nam je odlučio poslati materijale sa prvog tečaja miksanja na gramofonima koji je Dino započeo 2003.

Prema tim informacijama Dino je pohađao DJ tečaj u bivšem Pioneer-ovom zastupništvu na zagrebačkoj adresi Horvaćanska 46. Iz toga doba, točnije s početka DJ tečaja 10.10.2003. postoji jedan kraći video zapis od 3 minute kojeg ćemo emitirati uskoro i cijeli audio set od 70-tak minuta kojeg možete poslušati u nastavku.
 

 

Kasnije je snimljen još jedan Dvornikov audio set od 70 minuta po završetku DJ tečaja 04.02.2004.Par dana nakon toga 08.02.2004. Dino je nastupio u beogradskom klubu Plastik kojeg je držao Grga, inače bivši manager EKV-a. Evo i nekoliko fotki s tog nastupa.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Danas je rođendan Dinu Dvoniku, pa se zbog toga u Splitu se održava trodnevni Aj Cha festival u spomen na preminulog kralja funka. Brojni bendovi, glazbenici, DJ-i nastupaju na 4 lokacije u gradu i after partijima po klubovima. Raspored današnjeg programa pogledajte na FB stranici festivala.

Neobjavljeni audio i foto zapisi Dina Dvornika kao DJ-a