Skip to main content
  • 28.05.2019.

Poslušajte novi album Luce Cazala kao zagrijavanje za treći #welovesound

Neizmjerna kreativna energija Talijana Luce Cazala raspaljuje klubove diljem svijeta.

Piše: 


Redovan je gost londonskog Fabrica, brazilskog Warung Beach Cluba te berlinskog Panorama bara. Ovaj umjetnik i strastveni kolekcionar ploča ipak se najčešće može čuti u glazbenoj meki Ibizi – već sedam godina je rezident kultnih Circoloca i Paradisea. Izdaje za cijenjene etikete Classic Music Company, Crosstown Rebels i Hot Creations, a, osim po solo radu, poznat je i kao dio dua Infinity Ink.

Pod tim imenom radi s Ali Love-om, pravim imenom Alexanderom Williamsom, a sjajan deep dvojac baš je nedavno izbacio svoj prvi album. Na ovom vrhunskom izdanju imena „House of Infinity“ našlo se čak 11 traka u kojima duo prezentira najbolje od svojih prilično velikih zvukovnih gabarita.

Inače, njih su se dvojica iskazali i izvan okvira elektroničke glazbe suradnjama s The Chemichal Brothersima, Justiceom, Roisin Murphy i Robertom Owensom. Luca Cazal donijet će pravu vibru Ibize i u Zagreb, gdje 1. lipnja sa pločama pod rukom slijeće na Jarun i prezentira nam svoje umijeće na trećem i najsretnijem izdanju We Love Sounda. Bit će u društvu Setha Troxlera, Sonje Moonear, Dyed Soundoroma, Shauna Reevesa i Andree Ljekaja. Već tradicionalno, nakon open air plesa slijedi i afterparty. Ulaznice se mogu kupiti na platformi Entrio, kao i na Tisak Media prodajnim mjestima.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2