Skip to main content
  • 4.10.2018.

Poslušajte posljednji uradak iz bogatog opusa Frankie Knucklesa

Good For You Records objavio je izlazak kompilacije ‘Paradise Garage: Inspirations’, a jedna od tih inspiracija je glazba Frankie Knucklesa.

Piše: 


Kao što ime kaže bit će to kolekcija glazbenih radova producenata koji su kroz život imali doticaja sa Garage žanrom ili pak surađivali sa Larry Levanom koji im je poslužio kao inspiracija u njihovom radu. Tako se mogu poslušati nikada objavljeni remiksi klupskih traka poput Loves Last Episode remix Deee-Lite’s ‘Power Of Love’ i klupski klasici poput Masters At Work koji su remiksirali himnu Todd Terrya ‘Sume Sigh Say’ ili Francois K sa trakom ‘Time & Space’.

Jedna od tih pjesama izaziva posebnu pozornost budući da se radi o posljednjem uratku preminulog Frankie Knucklesa koji je ostavio neizbrisiv trag na sceni. U originalu traka je "Lou Rawls – You'll Never Find Another Love Like Mine", a Frankie je napravio remiks zajedno sa kolegama Kenny Summitom i Eric Kupperom. Uživajte u premijeri koju je objavio Data Transmission.
{youtube}m_n7la4XW5k{/youtube}

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop