Baner

Tekitoka i Kula i esencijalne DnB trake iz njihovih setova

Utorak, 17 Ožujak 2020

Dirty Beatz nažalost neće ovog vikenda partyem proslaviti svoju punoljetnost u zagrebačkom Depou kako smo ranije najavljivali, no odlučili su fanove obradovati novim materijalom za preslušavanje.


Prošlog tjedna Leeks i Kodin prepustili su se osjećaju i podijelili sa nama nekoliko DnB traka koje rado vrte u svojim setovima, a sada su to isto učinili Tekitoka i Kula.TEKITOKA

Delta Heavy - Exodus (Prolix Remix)Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam prije nekoliko godina bila na Let It Roll festivalu u Pragu. Nastupali su Gridlok b2b Prolix. Miksali su kao carevi najveći ikad i u jednom trenutku, kada su zaderali double drop ljudi su toliko počeli plesati da su pive letile na sve strane, a letila je i moja.Otpuštanje kočnica. Na to me podsjetio novi Prolixov remix Delta Heavy trake. Klupski banger. Odličan. Žestok. Vrh za miksat. Produkcijski top level. Jer Prolix. Tata.


Mefjus & Break - Out Of TimeOmg. Omg. Omg. Novi Mefjus&Break. Two drum&bass gods combined. Koja stvar. Apsolutni "Bass face" na dropu. E to je ova traka kad zadere. Naklon obojici.KULA

Kasra - UmamiKasrina stvar Umami posljednje je izdanje čiji me intro odmah zainteresirao, a nakon dropa mi je bilo jasno da će ista još dugo svirati gdje god budem i ja nastupao.


Survey & Amoss - Loose ChangeKlasični Amoss, u kolaboraciji s Surveyom pogodili su u sridu s ovim tjunom, doslovno otkako je izašla, puštam ju u svakom setu. Besprijekoran minimal tech sound kojeg i inače preferiram u svojim setovima.

Tekitoka i Kula i esencijalne DnB trake iz njihovih setova