Skip to main content
  • 17.03.2020.

Tekitoka i Kula i esencijalne DnB trake iz njihovih setova

Dirty Beatz nažalost neće ovog vikenda partyem proslaviti svoju punoljetnost u zagrebačkom Depou kako smo ranije najavljivali, no odlučili su fanove obradovati novim materijalom za preslušavanje.

Piše: 


Prošlog tjedna Leeks i Kodin prepustili su se osjećaju i podijelili sa nama nekoliko DnB traka koje rado vrte u svojim setovima, a sada su to isto učinili Tekitoka i Kula.

TEKITOKA

Delta Heavy – Exodus (Prolix Remix)

Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam prije nekoliko godina bila na Let It Roll festivalu u Pragu. Nastupali su Gridlok b2b Prolix. Miksali su kao carevi najveći ikad i u jednom trenutku, kada su zaderali double drop ljudi su toliko počeli plesati da su pive letile na sve strane, a letila je i moja.

Otpuštanje kočnica. Na to me podsjetio novi Prolixov remix Delta Heavy trake. Klupski banger. Odličan. Žestok. Vrh za miksat. Produkcijski top level. Jer Prolix. Tata.

Mefjus & Break – Out Of Time

Omg. Omg. Omg. Novi Mefjus&Break. Two drum&bass gods combined. Koja stvar. Apsolutni "Bass face" na dropu. E to je ova traka kad zadere. Naklon obojici.

KULA

Kasra – Umami

Kasrina stvar Umami posljednje je izdanje čiji me intro odmah zainteresirao, a nakon dropa mi je bilo jasno da će ista još dugo svirati gdje god budem i ja nastupao.

Survey & Amoss – Loose Change

Klasični Amoss, u kolaboraciji s Surveyom pogodili su u sridu s ovim tjunom, doslovno otkako je izašla, puštam ju u svakom setu. Besprijekoran minimal tech sound kojeg i inače preferiram u svojim setovima.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop