Skip to main content
  • 6.04.2020.

Endless App: Počnite stvarati glazbu sa svojim prijateljima

Nova aplikacija Endlesss omogućuje vam stvaranje glazbe u suradnji s prijateljima

Piše: 


Zahvaljujući mjerama socijalnog distanciranja, internetska suradnja istaknutija je nego ikad. Kada je riječ o daljinskom stvaranju glazbe s prijateljima, obično postoji velika prepreka korištenja tih aplikacija.

Nisu svi upoznati s radnim tokovima Ableton Livea ili Appleovog Logic Pro X. Tamo dolazi Endless. Ističu da se radi o "multiplayer music" aplikaciji namijenjenoj korisnicima koji su upoznati s osnovama stvaranja i sinteze glazbe ostajući pomalo dostupan onima koji to nisu.

Stvorite ritmove, improvizirajte glazbu ili napravite jam uživo sa glazbenicima i DJ-ima širom svijeta. Pridružite se revolucionarnom pokretu ritmova uživo. Upotrijebite bubnjeve, note, FX i još mnogo toga za stvaranje glazbe.

Možete istražiti jamove u zajednici, pridružiti se širokom rasponu istih i upoznati suradnike; napraviti svoje jamove te pozvati prijatelje da vam se pridruže.

Aplikacija je besplatna za preuzimanje, ali mjesečna pretplata koja Vam otključava brojne mogućnosti poput biblioteke zvukova i efekte stoji 4.49 američka dolara.

Aplikacija je lansirana 31.03. i besplatni period testiranja i downloada traje 2 mjeseca što možete učiniti ovdje, s tim da ova verzija kao što smo i napisali gore ima svoja ograničenja. Mogu je koristiti isključivo vlasnici iOS smartphonea, više o samoj aplikaciji potražite ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2