Skip to main content
  • 9.02.2017.

Mate Čeko @ Sindikat (Masters) 23.01.2016.

Od zaljubljenika u klupsku glazbu i scenu pa do statusa punokrvnog DJ-a stasao je pod mentorstvom prijatelja i DJ-a Amana uz pomoć kojeg je razvio svoj osobni zvuk i stil.

Piše: 


Vrtio je iz čiste ljubavi prema glazbi doma i prijateljima, a 2013. uslijedili su nastupi po klubovima i festivalima na obali. U Matinim setovima prevladava deep house, no on se ne voli ograničavati pa tako zna zaviriti u svim pravcima house i techno glazbe u potrazi za stvarima na koje se prije svega možete dobro isplesati. Gostovao je u svim zagrebačkim klubovima, Splitu, u Rijeci se našao u društvu s Alexanderom Kowalskim, Novu godinu u Milanu vrtilo se uz Johannu Knutsson. Mate svoju strast za glazbom kanalizira kroz razne projekte kao Sindikat i KBS, rado je viđen za pultom, ali i ispred i oko njega.

U sklopu We Love Sound Zagreb partija 18.02. u zagrebačkom The Bestu svirat će uz Sonju Moonear i Prasleu. Uoči tog partija poslušajte ili downloadajte Matin set snimljen 23.01. prošle godine na Sindikatu u Mastersu.
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk