Skip to main content
  • 16.03.2020.

Moog i Korg ponudili besplatne aplikacije za stvaranje glazbe

Ulazimo u doba kada ćemo se neminovno morati socijalno distancirati jedni od drugih htjeli mi to ili ne.

Piše: 


Poznati proizvođači analogne opreme za produkciju glazbe Moog i Korg obogatit će naš život u idućim tjednima na jedinstven način.

Oba proizvođača omogućili su besplatne aplikacije kako biste vrijeme u karanteni ili samoizolaciji proveli stvarajući glazbu.

Moog se tako odrekao troškova za svoju aplikaciju MiniMoog Model D koja se može koristiti na iOS sučelju za iPhone i iPad. Objavljena je 2018.g. i aplikacija ima izvorni sklop i izgled utjecajnog Minimooga koji je prvi put pušten u javnost 1970. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Korg je u međuvremenu učinio isto za svoju aplikaciju (i)Kaossilator za iOS i Android.

Škole, radna mjesta i okupljanja diljem svijeta nisu preporučena su radi sprječavanja širenja virusa, a alternativa je učenje ili rad od kuće.

Zanimljiv Tutorial objavio je jedan ljubitelj Korga prije nekoliko minuta pa pogledajte kako se služiti ovom aplikacijom.

"Da bismo vam pomogli na glazbeni način zaokupiti vaš um, odlučili smo besplatno napraviti aplikaciju Kaossilator za iOS i Android na ograničeno vrijeme (verzija za iOS: do 31. ožujka 2020. Verzija za Android: od 13. do 20. ožujka 2020.). ", ističe Korg.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop