Skip to main content
  • mrc

Special 001: Mr. C (UK) – Metropolis, Split, 09.11.2002.

Povodom gostovanja u Sirupu, Klubska Scena priređuje svoj prvi "special" te danas i sutra donosi ekskluzivne mixeve Mr. C-a iz 2002.g. kada je gostovao u splitskom klubu Metropolis (9. studenoga 2002.g.). Tada je 1500 zaljubljenika elektronskog zvuka dočekalo "Chelsea Boya" u magičnoj euforiji uzavrele splitske scene.

Piše: 

Naslovna foto

Mr. C


Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr. C i frontman legendarne dance grupe The Shamen, a insiderima i kao vlasnik etikete Plink Plonk te suvlasnik kultnog londonskog kluba The End, jedan je od pionira moderne plesne glazbe kojom se bavi od davne 1987. Nevjerojatno, ali istinito, nakon više od 20 karijere, Mr. C je 15.01.2011. po prvi put nastupio u kultnom londonskom Fabricu.

"Razlog je vrlo jednostavan. Kao jedan od suvlasnika The Enda, čitavo sam vrijeme zapravo bio ”na suprotnoj strani”, odnosno velika konkurencija Fabricu. Nakon što smo zatvorili The End 2009., napokon sam mogao nastupati diljem Londona bez straha da će mi to utjecati na posao. No, osim The Enda, u Londonu još uvijek radim svoje Superfreq večeri jednom u 3 mjeseca. Kako je posljednji Superfreq prije toga bio u prosincu, a sljedeći nakon u ožujku, kad smo proslavili devetu godišnjicu, otvorila se opcija da početkom 2011. napokon zasviram u Fabricu."

 

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2