Skip to main content

Special 002: Mr. C (UK) – Metropolis, Split, 09.11.2002.

Donosimo drugi dio "specijala" vezan za gostovanje Mr. C-a u Sirupu. Iza njegovog pseudonima krije se prvo slovo njegova omiljenog nogometnog kluba, Chelsea, čiji je gorljivi navijač od malih nogu. Zapravo se kao radijski voditelj i MC prvo pojavljivao pod inicijalima CB (Chelsea Boy), da bi ga kao sedamnaestogodišnjak skratio na C i dodao Mr.

Piše: 


Prije nego što se počeo profesionalno baviti glazbom, Richard je radio kao krovopokrivač, da bi se potom zaposlio kao mljekar, što je bio idealan posao za mladića koji je noći provodio po klubovima. Prvi angažman kao MC dobio je na piratskom radiju LWR, a potom na Kiss FM-u, gdje upoznaje Evil Eddiea Richardsa. S Eddiem je izbacio i svoju prvu ploču ”Page 67”, a to će poznanstvo biti i od presudne važnosti u njegovoj odluci da postane DJ.

Posljednjih godina živi u SAD-u u nadi da uspije kao glumac nakon što je 3 godine pohađao studij glume. Svoj DJ stil trenutno opisuje kao underground-trippy-haunting-sexy-stripped back-electro-maximal-tech house. Pored Mr. C-a, nastupit će Sergej i Arszenik. Upad je 50kn prije 00h, 60kn nakon, a happy hours traje od 23h do 01h.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop