Skip to main content
  • 16.08.2016.

Tijana T. snimila najnoviji RA podcast

Najnoviji podcast za Resident Advisor ove nedjelje snimila je Tijana T.

Piše: 


Njena ideja za RA.533 Podcast bila je kako kaže prenijeti atmosferu njenih all-night setova sa 20/44 koji traju i preko sedam sati. U posljednje vrijeme set voli otvoriti stvarima Rex Ilusivii-a (Mitar Subotić) tako da je mix započela njegovom trakom Moon Cage Annex 2. Tracklista sadrži i stvari ljudi koji su puštali na njenim partijima, kao npr Modulation 04 ukrajinskog DJa Vakule. Zatim tu je i Floorplan – Basic Principle kao i još neizdata traka Kim Ann Foxman koju joj je ona ekskluzivno dala kada je sniman ovaj mix. U mix je uključila i traku koju je radila sa Abe Duque na samom početku svoje DJ karijere.

Mix od 73 minuta možete poslušati i skinuti ovdje, a cijeli intervju gdje govori o mixu i svojim počecima, Beogradu i planovima za budućnost možete naći ovdje. Tijana nastupa na ovogodišnjem Sonusu od 21. do 25. kolovoza na Zrću. Njen prvi nastup je u nedjelju 21.08. u Aquariusu od 16 do 18h, a drugi na RA boat partiju u srijedu zajedno sa Joseph Capriatiem.

Izvor: www.clubber.rs

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2