Skip to main content
  • 22.10.2020.

10 videa koje valja pogledati u sklopu ADE online programa

Sinoć se počeo emitirati digitalni sadržaj ADE online (Amsterdam Dance Event) koji je dostupan do 25. listopada, a evo što preporučujemo.

Piše: 


Konferencija slavi četvrt stoljeća, a dio nje će biti moguće posjetiti i u fizičkom formatu, ali sa vrlo ograničenim kapacitetom. Prvo izdanje dogodilo se davne 1996. u kazalištu De Balie sa 300 delegata i 30 DJ-a, a trajalo je 3 dana.

Dio digitalnog programa će se moći gledati besplatno, a onaj bolji ekskluzivniji je 75 eura.

U ovoj besplatnoj inačici možete svakako uživati uz sadržaj i Carl Coxa, Richie Hawtina, Macea Plexa, Derrick Maya, Larry Levana... Zanimljiv je svakako dokumentarni film Larry's Garage, o životu i nasljeđu Larryja Levana i Paradise Garage, koji se emitira besplatno.

Film uključuje više od 40 intervjua s ljudima poput Barbare Tucker, Boy Georgea, Dannyja Krivita, Louieja Vege, Paula Oakenfolda, Nickyja Siana i Francoisa K, uz nikad objavljene video snimke.

Sadržaj ADE online još uključuje i panel rasprave, radionice, masterclassove, DJ setove, studijske razgovore i sessione, fuzije glazbe i umjetnosti, te naravno opsežni filmski i dokumentarni program.

"Iako se industrija pokušava prilagoditi novom izazovnom poglavlju u svojoj dugoj i bogatoj povijesti, ADE je uvjeren da je ovo vrijeme za optimizam, pozitivnost i konstruktivnost, bez gubljenja iz vida trenutne stvarnosti", rekli su-direktori ADE-a Meindert Kennis i Jan-Willem van de Ven u zajedničkoj izjavi.

Pogledajte u nastavku što smo još izdvojili od besplatnog digitalnog sadržaja kao vrijedno za širenje znanja.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2