Skip to main content
  • 5.10.2017.

Aftermovie ovogodišnjeg Sonusa otkrio datume šestog izdanja

Kako se pomiriti sa činjenicom da dobre stvari završavaju tako brzo. Dani prolete, a da se ni ne okreneš. Što kada smo tek nedavno izvadili stvari iz kofera, udahnuli svježi zrak, nahranili se prvim zrakama Sunca, a sada je već vrijeme da se pozdravimo i sa tugom u očima, ali ispunjenošću u srcu kažemo zbogom.

Piše: 

U trenucima kada se se odlično zabavljaš, dani su ti ispunjeni zabavnim trenucima, a pozitiva te puca od glave do pete, tada se kazaljka na satu okreće brže nego inače. No nema potrebe za tugom jer vjerujemo u bolje sutra. Koliko kod su nam neki momenti dragi, uvijek se vrate ponovno, ali u još boljem izdanju. Ponovno će sreća i veselje pokucati na naša vrata i odvesti nas tamo gdje ćemo se osjećati najugodnije.

Srce Sonusovo ovo ljeto otpuhalo je svojih pet svijećica. Sve nas je iznenadilo do zadnjih detalja. Duša festivala najsretnija je kada smo mi sretni, zabavljamo se i širimo dobre vibracije. Obostrano prijateljstvo svake večeri trči si u zagrljaj i zahvaljuje si na predivnoj atmosferi koja ga čini toliko posebnim.

Na čistini mora objasnoj zvukovima koji naša tijela tjeraju da samo reagira i bude aktivno, sunčana jutra prelivena paletom boja koja nas iznova zatrpaju svježinom i nahrani euforičnošću ili noći pod zvijezdama u kojoj svaka topla rasplesana duša stavlja točku na i upotpunjuje srce Sonusovo čineći ga mlađim, ovaj festival svima se ureže u sjećanja.

Upravo iz razloga kako bi se prijateljstvo nastavilo i još više osnažilo, ovaj aftermovie nudi presjek kroz svaki predivan trenutak koji je zasipao festival i unio u njega unikatnost. Emocije pršte na sve strane, svi uživaju u malim stvarima dajući im poptpuni smisao.

Sve ono što se proživljavalo u danima, sažeto je u nešto manje od pet minuta, čisto iz razloga da imate podsjetnik zašto da se vraćate na paški obruč, zašto da osnažite vaše prijateljstvo. Uživajmo zajedno u kadrovima koji se čine tako kratkim i malima, a nude toliko puno i vraćaju nam dulja sjećanja.


No, Sonus ne želi da tu sve stane, također želi pokazati za kada je zakazno ponovno druženje. Kada će si dva svijeta poslati osmijeh i zajedno uploviti u dane sreće, veselja i radosti. Od 19.-23.8. Sonus poziva sve stare i nove zaljubljenike na susret koji će obilježiti ljeto i pokaziti još veću raskoš. Jednu godinu stariji, ali i mudriji, festival će pokazati da su svi trenuci podjeljeni sa rasplesanim dušama njima bili samo poticaj da zagrebu još jače i pripreme još više. Ovdje ćemo završiti i oprostiti se na neko vrijeme, kako bi se na za neko vrijeme ponovno našli na istome mjestu i raspričali se zajedničkom veselju.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2