Skip to main content
  • 31.07.2023.

Artbat u Revelinu priredio melodični ljetni spektakl

U subotu je Revelinov "veliki tjedan”, u sklopu kojeg su nastupili DJ Diesel, Franky Wah i Bontan, zatvorio ukrajinski duo Artbat

Piše: 

Oni su svojim setom partijanerima pružili nezaboravnu noć melodičnog housea i techna u jedinstvenom ambijentu Culture Club Revelina.

Za zagrijavanje publike prije glavnog aktera večeri pobrinuo se DANCElectric koji, kao rezident Revelina, itekako zna na pravi način stvoriti atmosferu za kalibar izvođača kao što je Artbat. Partijaneri su se rasplesali i hvatali ritam na sve punijem plesnom podiju do dolaska headlinera večeri.

Malo nakon 1:30 dubokim je basom ukrajinski duo označio početak svog seta tijekom kojeg se uživalo u svim njihovim najvećim trakama. Zidove Revelina tresli su prepoznatljivi hitovi poput ,,Tibet“, ,,Best Of Me“ i ,,Horizon“, a uključili su i obrade i pjesme koje su obilježile godinu poput Tiestovog ,,Upside Down“ i Argyev ,,Pantheon“.

Uz vrhunski izbor pjesama, tu je i njihov jedinstven stil miksanja s dugim vokalnim i melodičnim breakovima i dramatičnim pauzama prije dropa. Od početka do kraja njihovog seta publika je uživala u melodičnoj vožnji koju su priredili momci iz Artbata i to uz zastavu Ukrajine koja je bila vidljiva u prvom redu.

Nakon ukrajinskog dvojca su El Maar i DJ Bozzo, mladi rezidenti Revelina preuzeli pult za back to back zatvaranje večeri. Dj Bozzo je istaknuo kako mu je Artbatov nastup za sada highlight sezone te da je ovo bilo jedno od jačih gostovanja što je jasno po količini partijanera koji su zatvorili plesni podij i ostali do samog kraja.
________
Pogledajte najbolje momente s gostovanja Artbata na našem Instagramu

 

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.