Skip to main content
  • 17.12.2016.

Bujanje neistražene clubbing scene Južne Koreje!

Tamo na rijeci Han gdje je Koreja ocrtala svoje granice, kao glavni i najveći grad stoji Seul.

 
Golema prijestolnica koja pod domenu jednog grada trpa deset milijuna ljudi ujedno je i neistražena meka elektronike koja buja na naličju gusto nakrcanih ulica. Jednom kada padne noć glazba preplavi klubove, a duboko u premalo nam poznatu scenu Južne Koreje kroz dane od 21. do 25. rujna zaronio je francuski promotor Les Siestes Electroniques.
 
Što to nastaje kao kolektivno nesvjesno 10 milijuna koji su već prošli kroz techno i house faze početkom 90-ih u underground bunkerima? Što se to rađa u zemlji u kojoj ne postoje mediji koji bi potpirivali elektroničku vatru i zašto je vrijeme za novo buđenje? Po sudu samih paryjanera ispod stroba "Ovo je bila najbolja godina za koreanski underground ikada". Čini se da je ovo bilo pravo vrijeme a dokumentarni film jer je sjeo ravno u žižu podatne svemu otvorene scene koja se upravo rađa i oblikuje. Pa kao to izgleda kada Seul partyja pogledaj u kratkom dokumentarnom filmu niže.
{youtube}fcAynuqdg2o{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2